2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم انگار جهان یه جوری شده فک می کنیم بالاخره چیزیه که اتفاق میفته 😐

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خوشبحالت من یه دروغ کوچیک ازش بشنوم به هم میریزم

مثلا قبلا ها ههی گوشیشو چک میکردم پیچشو چک میکردم الانا چندماهه اصلا چک نمیکنم 

انقدر چک‌ میکردم شوهرم با خنده میگفت اگه من فرضا کاری کرده باشم پاک میکنم نمیذارم که تو ببینی 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

قبلا ها حساس تر بودم‌با تازگی ها فهمیدم شوهرم اصلا اهل حاشیه نیست

منم مثل شما یه زن کاملا بی خیال بودم پیام نشون می‌داد فلان خانم بهم پیام داده اصلا برام مهم نبود تا برام پیش اومد فهمیدم بدتر از خیانت وجود نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ولی من واقعا قسمت انتقال بیماری اش فکرمو مشغول می کنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم مثل شما یه زن کاملا بی خیال بودم پیام نشون می‌داد فلان خانم بهم پیام داده اصلا برام مهم نبود تا ...

بهت خیانت کرد؟ جدا شدی؟

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خدا نکنه ولی تو موقعیتش باشی وقتی روحت بمیره اونوقت میفهمی چقد مهم بوده نه اون مرد بلکه احساس خودت م ...

ولی بازم برام مهم نیست😐

شاید چون بهش اعتماد داری

ااينم اره ولی خب اگه هم بکنه هم اهمیتی ندارع واسم

شوهر من خواجه محرمه...با همه زنا میگه میخنده منم سخت نمیگریم بهش 😂

دقیقا شوهر منم همینه😂دخترخاله هام اونو آجی صداش میکنن🤪