2777
2789

قبلا ها به طرز وحشتناکی حساس بودما 

الانا هرچی میگذره نسبت به این موضوع بی تفاوت تر میشم یعنی حتی اگه خدای نکرده بهم خیانت بکنه هم زیاد اهمیت نمیدم درسته ناراحت میشم ولی خوب نه اونجوری 

چرا واقعا؟ اصلا نرمال نیستم از یه طرفم خیلی خوبه واسم اعصابم درگیر نیست

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

منم اینطورم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها تاپیک قبلیم عکس گذاشتم ببینید خیلی بدردتون میخوره

این لیست کامل وسایل

همه ارزووووون مفت واقعا

اگ کسی خواست بگه

ب سراسر ایران ارسال میکنم

حیفه واقعا نووووو

همزن و وسایل کیک.. قالب و..

سرخکن

بخاری

تلوزیون۳۲اینج جی پلاس

چای ساز

قهوه ساز

عکس چندتاشو با قیمت گذاشتم.همه نو استفاده نکرده

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اره منم دقیقا همینطوری شدم

فک کنم چون قبحش ریخته 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

تو شرایطش نیفتادی

قبلا ها حساس تر بودم‌

با تازگی ها فهمیدم شوهرم اصلا اهل حاشیه نیست 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خوشبحالت شاید از شوهرت چیزی ندیدی خیالت راحته

اره واقعا چیزی ندیدم 

اگه هم ببینم برام مهم نیست 😐با اینکه قبلا ها ممکن بود قتل اتفاق بیوفته