2777
2789

ما سه ماهه تو پروسه طلاق هستیم 

خونه از منه شوهرم بعد یه دعوای بد خونهرو ترک کرده 

خیلیا در جریان تاپیکام هستن 

۱۰ساله ازدواج کردیم و یه دختر ۴ساله هم داریم

من خیلی فرصت دادم به زندگیمون اما شوهرم دوقطبی بچه ننه تعادل روانی نداره بددله و... هیچوقت درست نشد حتی پارسال که داشتم طلاق میگرفتم گفت برگرد دنیارو به پات میریزم به خاطر بچمون یه فرصت دیگه هم بهش دادم اما باز درست نشد 

حالا از بس گریه و زاری میکنه و میگه اودمو میکشم دیوونم کرده منم گفتم شرط دارم حق طلاق بده گفت مردم و دیگه هر چی تو بگی بدون تو نمیتوتم. 

اما میدونم ادم بشو نیست دلم به برگشت نبود یه فاال از یه خانم موکل دار گرفتم که قبلا هم هر چی میگفت درست بوده بهم گفت برنگردیا این دفعه به حد مرگ کتکت میزنه و میبردت تو انیاری حبست میکنه. خیلی ترسیدم 

چون ازش برمیاد و دست خودش نیست

از طرفی بدون حق طلاق هم طلاق گرفتن سخت بود که میخواستم یک ماه ازمایشی برگردم. 

تو رو خدا شما جا من باشید چیکار میکنید پا جونم در میونه رهنماییم کنید. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش پیش روان پزشک به جای بری پیش جادوگراینا باید قرص بخورن

پیش جادوگر نرفتم فقط یه مشورت کردم. وااااا

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
چرا اجازه میدی کار به کتک کاری برسه؟چرا حرمت خودتو میشکنی؟یعنی همینجوری الکی کتکت میزنه؟

وا شاید اون با بدبینیش این کارو دستم بده و ثبات نداشتنش. 

ببرش پیش روان پزشک به جای بری پیش جادوگراینا باید قرص بخورن

نمیاد پیش روانشناس. 

من بودم برمیگشتم پیشش بخاطر بچم چون من نمیتونم بچمو ول کنم فالگیرام همچین راست نمیگن اونا آینده خیلی ...

خب اگه تو خیلی نزدیک منو بزنه خونین و مالین که دیگه هیچی. 

چند ساله در جریان تاپیک هاتون هستم .

باورم نمیشه واقعا بازم دو دل هستید برای برگشت .

همیشه اومده التماس کرده بهتر نشده که هیچ بدترم شده .

بزار خودشو بکشه برات مهم نباشه .

یاد وقتایی بیوفت که همه ش طرف مامانشو میگرفت .

البته این نظر منه ها .

چون خودم با خانواده ی شوهرم بدجوری مشکل دارم .

آدمای بی فرهنگ و فضول و حرف در آر .

به شوهرم گفتم خیلی دوست دارم ولی کارای خانواده ت داره منو به فکر جدایی میندازه 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

استارتر 

تاپیکای کاربری قبلتو دیدم 

یه نکته ای نظرمو جلب کرد

تاریخ عضویتتو اول نگا کردم بعد تعدا صفحاتی که تاپیک زدی تا الان 

گفتم ببینم اولین تاپیکت چی بوده رفتم دیدم 

اولین تاپیکت دقیقا عین همین تاپیکه ! نوشتی شوهرم میگه فرصت بده اما من خسته شدم !

خیلی جالب بود  :) 

یعنی از سالها پیش فرصت میخواد اما دریغ از یه اپسیلون تغییر  :)

اگه کاربری قبلتر از اینم داشتی برو نگا کن تاپیکاتو اولین تاپیکتو ببین راجع به چیه 

من یه جا خوندم نوشته بود به امید تغییر با اقایون ازدواج نکنید الان مثالشو دیدم :(