2777
2789

یه بار مادرم آش نذری قرار بود بپزه بعد خانواده شوهرم همراه با فامیل خودمون دعوت کرده بودیم   مهمان فامیل خودمون زیاد بودن.  بعد پسر خاله ام 14 سالش بود امده بود تو اتاق که خانوم ها بودن کنار دختر خاله ها و دختر دایی ها یه کنار نشسته بود و آروم گرم حرف زدن بودن! (دیدین معمولا جوان های هم سن تو فامیل با هم صمیمی تر هستن)

مدام خواهرشوهرم من صدا می زد که این پسر چرا تو زنونه نشسته بیرونش کن بره!   منم مونده بودم که چی بگم! اخه روضه که نیست بخوام بیرونش کنم بگم برو تو مردونه  !  بعد وقتی همه خانوم ها حجاب دارن بودنش معذب بودنی برای کسی ایجاد نمی کرد! از طرفی تو مهمونی نمی تونی برای خونه میزبان قانون تعیین کنی!  می گفتم باشه و بعد وانمود کردم حواسم رفته تو پذیرایی و می رفتم!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نامزد بودیم خواستیم بریم عکاسی شب یلدا باباش اجازه نداد

گیر به من نبود البته

ولی خب گیره یه جورایی

تازه همسر منم اون‌ موقع اولویتش من بودم

بهم گفت تو دوس داری بریم 

ولی اینستا نذار که بابا بهش برنخوره

منم لج کردم گفتم نمیخوام

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨