2777
2789
عنوان

توروخدا بيايد

137 بازدید | 11 پست

سلام

من هفته بيست و سوم هستم

دكتر ميگه جنين كوچيكه و وزن و سايزش كمه

ميگه ٤٧٥ گرمه

سابزشم كمه

گفت اگه رشد نكنه هفت ماهگي كه شروع ميشه  ميزارن تو دستگاه . چيكار كنم رشدكنه؟ 

اگه بره تو دستگاه هوشش كم نميشه ؟ چيزيش نميشه؟ 

توروخدا بگيد بهم 

من تو غربتم و هيشكي نيست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش اون یه احتماله.... در صورتیکه بچه دچار کاهش رشد داخل رحمی بشه یا همون iugr. که علتش هم معمولاً کاهش خونرسانی به جنین بخاطر اختلال جفته... که با یه سونوی داپلر راحت تشخیص داده میشه،در کل زود بهت این حرفو زدن 23هفته واقعاً زوده واسه پیش بینی همچین چیزی و گفتنش به مادر

ناگفته نماند که من خودم توی22هفته وزن جنینم 390گرم بود ولی به سی هفته که رسید افتاد توی رنج طبیعی،به خودت و تغذیه ت برس حتماً اوکی میشه نگران نباش 

نه بابا  من خواهرزادهام ۷ ماهه بودن هیچیشون نشد الان منم قورت میدن

خدا حفظشون كنه. يعني تو دستگاه بودن؟ هوششون تاثير نداشت ؟ اخه كلي چيزاي بد نوشتن توي سايت ها واسه بچه هاي توي دستگاه . 

نگران نباش اون یه احتماله.... در صورتیکه بچه دچار کاهش رشد داخل رحمی بشه یا همون iugr. که علتش هم مع ...

خوب بهم گفت اگه هفته اول هفت ماهگي اگه ببينن رشد نكرده بچه امو در ميارن ميزارن تو دستگاه .

جنين شما سايزش هم كم بود ؟ 

وزن همون سايزه؟ 

چيكار كرديد خوب شد ؟

خوب بهم گفت اگه هفته اول هفت ماهگي اگه ببينن رشد نكرده بچه امو در ميارن ميزارن تو دستگاه . جنين شما ...

دقیقاً منظورشون همون iugrبوده که توی هفت ماهگی تشخیص میدن، ببین عزیزم توی سونو کمتر کلمه سایز رو میگن، برا قضاوت در مورد رشد علاوه بر قد و وزن،دور شکم،طول استخوان ران،دور سر،مهمه،که مقیاسش رو به هفته میگن،مثلا سن خود جنین 23هفته طول رانش معادل 22هفته....  ببین سونو تو، اگه اختلاف هفته ها بیشتر از 2هفته نیست طبیعیه..... 

قرص های مکملت مث مولتی پریناتال و کلسیم و... مرتب مصرف کن،مغزیجات و لبنیات و کنجد و خود آب....  تاپیک های افزایش وزن جنین زیاده اینجا،اونا رو مطالعه کن 

من مطمینم وزنش خوب میشه نگران نباش🙂