2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😅

پسر سیاه🖤 بۣۗـۙآ آدبۣۗ قۣۗـۙرنۣۗـۙیهۣۗہ مۣۗـۙشۣۗـۙکیئ🖤‌شناختیم اونایی رو که باید میشناختیم🖤فاقِدِ هَرگونِه اِحساس‌‌‍🖤️‌آدما میشَن همونی که فکرِشو نمیکردی🖤نمیکِشَم‌ مِنَتِ‌ بودَن‌ کَسیو🖤‌شد شد نشد میریم زیر خاک، بی‌خیال آرزوها!️🖤مَن‌ بیخیال‌ِ خیلی‌ چیز‌اشُدَم‌ مِثل‌ِ اِحساساتَم🖤نبودن بضیا چقد خوبه کاش بیشتر نباشن🖤ولی هیچوقت هیچکس نفهمید🖤 حال من خوب نبود🖤ان‍‌ت‍‌خاب م‍‌ن ت‍‌ن‍‌های‍‌ی ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ول‍‌ی خ‍‌ب ادما خ‍‌ی‍‌لی م‍‌ز‌خ‍‌رف‍‌ن🖤یادم دادی نکنم به امثالت اعتماد🖤از‌ هر‌ آجری‌ نمیشه‌ دیوار‌ ساخت ،اینو‌ وقتی‌ تکیه‌ بدی‌ میفهمی🖤از خودم معذرت میخوام بابت ارزش دادن به کسایی که هیچی نبود🖤کآرما میگه: هرچه با هرکه کنی بر تو همان می‌گذرد🖤دل نهادم به صبوری، که جز این چاره ندارم🖤مُشتاقِ شَبی کِه نَداشتِه بآشَد فَردآیی🖤تقصیر خودمه؛ خیلی جدی گرفتم حرفارو، قول‌هارو، آدمارو، حتی دنیارو🖤میگذره تا بفهمے من واسہ داشتنت از خودمم گذشتم🖤️اَز‌ یِه‌ جایی بِه بَعد خُودِتی و خُودِت🖤روز هآی‌‌ جآلبی‌‌ نیست‌ امآ صبر میکنم؛🖤️و چه‌ شوق‌ هایی‌ که‌در من‌ خاموش‌ شد🖤هِزاران‌ چِشم‌ بِه‌ دُنبآل‌ یِک‌ خَطای‌ مَن🖤گاهی اوقات از همه چی خسته ای حتی خودت🖤بزرگ شدن رویای خوبی نبود🖤کاش روزی بِرِسه که مَرگَمو با چِشای خودت بِبینی🖤بعضی وقتا منتظر کسی میمونی که بدون تو داره بهترین روزای زندگیشو میگذرونه🖤میلرزه‌ دستام‌ از‌ فشار‌ عصبی🖤اینقَد بَدی دیدَم کِ مِهرَبونی زیآدی عَصَبیم میکُنِه🖤دلم تنگه واسه روزایی که نمیدونستم هرچی سنگه مال پای لنگه🖤توقع و لیاقتت باهم جور در نمیان🖤یه چیزی هست به اسم اعصاب، که من کلا از دست دادمش🖤وِݪي عزݛائيݪ وِاسَهَ مَن يهَ فِݛشَتهَ اي نجِاتهَ𓄼🖤یکم دقت کنی ، حقیقتو وسط شوخیا میفهمی🖤‌باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه🖤روزگار‌مان  وصل به خدا باشد و ‌بس🖤سخته گذشتن از کسی که آخرین ذوقت بود🖤یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه🖤کاش همه چی تموم شه🖤بس میشه همه چی🖤

از کیسه خلیفه میبخشی دختر ؟؟؟ 😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

شوهر همچین اش دهن سوزیم نیست ک مارو بخاطرش فلج و مشکل دار کنیااا🥲😂😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من و شما نداریم که 🤣🤣🤣

😂😂😂😂 ای ادم زرنگ

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥