2777
2789
عنوان

گاز رومیزی استیل خوبه به نظرتون

57 بازدید | 10 پست

گاز رومیزی  استیل مدل اطلس خوبه؟ در کل گاز رومیزی استیل خوبه یا نه؟

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گاز رومیزی استیل اخوان دارم راضی ام

چند ساله دارید؟ من تازه دیروز گاز رومیزی استیل مدل اطلس گرفتم چند بار باید فندکش رو بزنم تا روشن بشه ،روشن میشه ولی ول میکنم خاموش میشه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
هرچی میخری چه استیل چه شیشه ای مارک خوب بگیر متفرقه نخر فقط

من مدل اطلس استیل خریدم نمیدونم جزو متفرقه میشه یا نه

چند ساله دارید؟ من تازه دیروز گاز رومیزی استیل مدل اطلس گرفتم چند بار باید فندکش رو بزنم تا روشن بشه ...

۴ ساله دارم 

شاید شما باید بعد روشن شدن چند ثانیه نگه دارید بعد پیچ گازو ول کنید 

یا بعد روشن شدن کمی پیچ رو بچرخونید و شعله رو کم یا زیاد کنید و بعد ولش کنید 

۴ ساله دارم شاید شما باید بعد روشن شدن چند ثانیه نگه دارید بعد پیچ گازو ول کنید یا بعد روشن شدن کمی ...

چند ثانیه نگه میدارم ول میکنم خاموش میشه .از هر پنج تا فندکی که میزنم یک بارش روشن میشه و با کبریت هم روشن میکنم بازم همونه نمیدونم شاید قِلقش دستم نیومده هنوز.

شما اوایل اجاق گازتون رو گرفتید این مشکل براتون پیش نیومد؟