2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی استاتر خودتم میتونی خوش اندام و لاغر باشیچرا رژیم نمیگیریمن تو ۷روز از ۷۵ رسیدم به ۷۱ و‌پیش ب ...

منم تو رژیمم خیلی وزنم بالاست فست گرفتم و شیرینی جاتمو قطع کردم ولی بعضی وقتا نا امیدم لاغراو میبینم

منم تو رژیمم خیلی وزنم بالاست فست گرفتم و شیرینی جاتمو قطع کردم ولی بعضی وقتا نا امیدم لاغراو میبینم

چند بودی چند شدی الان؟قدت چنده؟

منم فست هستم و کالری شماری چند وقته فست هستی چقد لاغر کردی

چند بودی چند شدی الان؟قدت چنده؟منم فست هستم و کالری شماری چند وقته فست هستی چقد لاغر کردی

وای خاک برسرم من ۱۰۰ بکدم خوردم خوردم یهو دیدم ۱۱۲ شدم خلاصه الان ۶ کیلو کم کردم ۱۰۶ شدم تو ۲۰ روز دارم ادامه میدم 

قدم ۱۷۰ 

وای خاک برسرم من ۱۰۰ بکدم خوردم خوردم یهو دیدم ۱۱۲ شدم خلاصه الان ۶ کیلو کم کردم ۱۰۶ شدم تو ۲۰ روز د ...

خوبه دیگه داری کم میکنی فقط ادامه بده کوتاه نیا

قدتم بلنده خوبه من دوسانت ازت کوتاهترم وزنم  هفتادو پنج و خوردی بود کلا چاق نیستم پرم ولی خب میخوام لاغر کنم ظریف شم مثل قبل زایمانم خوبی من اینه رون کلفت ندارم پاهام ظریف هستن و کشیده من پر میشم خط سوتین فقط چاق میشم باید اینو اب کنم

خوبه دیگه داری کم میکنی فقط ادامه بده کوتاه نیاقدتم بلنده خوبه من دوسانت ازت کوتاهترم وزنم هفتادو پ ...

وای لامصب من یدست چاقم و پاهامم پره خیلی خداکنه بتونم منم وقتی ۹۰ میشم انگار ۷۰ کیلو ام کشیده و لاغر دیده میشم