2777
2789

تجربتونو خواهرانه بهم بگید

بعد از بحث و حرف بدی که بهم زده اصلا نمیتونم تو دلم ببخشمش

همیشه احترام همو نگه داشتیم

ولی خب این دفعه..

ازم عذرخواهی کرد منم ازش پذیرفتم منتهی ظاهری!

نه اینکه بخوام کش بدم فقط زمان میبره اون آدم سابق بشم 

بهم میگه خوبی و .. گفتم خوبم ممنون

نمیتونم باهاش حرف بزنم دیگه

چکار کنم که سریعتر باهاش خوب بشم و کینه از دلم بره بیرون؟؟

شما چطوری خودتونو از بین برزخ نجات میدین؟

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این برزخ*

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

منم دیشب بحثم شد حرفی زد که نباید میزد.

یادم نمیره ولی چون مظلومه دلم میسوزه و عذاب وجدان میگیرم وقتی باهاش سردم ولی دست خودم نیست.

حتی امشب گفت هر چی میخوای بگو ولی سرد نباش

منم چند تا حرف بارش کردم که لجش در بیاد 

ولی دلم سوخت براش خیلی حس میکنم غرورش و خورد کردم😭و الان پشیمونم

توام آشتی کن ارزش نداره

ما هر روز از این بی احترامیا می‌شنوم خیلی دوست نازکی و نازک نارنجی

عزیزم نازک نارنجی نیستم 

چون خیلی بهش احترام میزارم سنگینه برام بی حرمتی😓

منم دیشب بحثم شد حرفی زد که نباید میزد.یادم نمیره ولی چون مظلومه دلم میسوزه و عذاب وجدان میگیرم وقتی ...

شما به درگاه خدا چیکار کردید که شوهر خوب و‌مظلوم‌گیرتون اومده ما مثل سگ هار؟

شوهرمن کارایی باهام کرده که هر کی جای من باشهازش جدا میشه وخوب بخاطز بچم موندم گاهی وقتا فک کردن بهش ...

داشتم جواب شما رو میدادم نتم رفت کلا کامنتمم پرید

عزیزم بهش فکر نکن به اتفاقای بد رابطتون اصلا فکر نکن دامن نزن 

انشالله مشکلاتت حل بشه همشون و عم دلت به شادی تبدیل بشه

بخاطر دختر نازنینت دیگه حرف از خودکشی نزن خواهشا😭😭

شما به درگاه خدا چیکار کردید که شوهر خوب و‌مظلوم‌گیرتون اومده ما مثل سگ هار؟

فدات بشم اینجوری نگو منم سختی زیاد کشیدم تو زندگیم.شوهرم خوبه خداروشکر ولی خونوادش خیلی اذیتم کردن.فشار روحی خیلی بهم وارد کردن. بچم سقط شد و...

شوهرمن کارایی باهام کرده که هر کی جای من باشهازش جدا میشه وخوب بخاطز بچم موندم گاهی وقتا فک کردن بهش ...

عزیزم نتم رفت سه بار تایپ کردم کامنتم پرید 

عزیزم فراموش کن اصلا به اتفاقای بد زندگیت فکر نکن

حذفشون کن 

بخاطر دخترت خواهش میکنم دیگه حرف از خودکشی نزن

منم دیشب بحثم شد حرفی زد که نباید میزد.یادم نمیره ولی چون مظلومه دلم میسوزه و عذاب وجدان میگیرم وقتی ...

من آشتی هستم عزیزم قهر نیستم ولی خیلی سرسنگینم دست خودم نیست 

عزیزم بهش بد و بیراه نگو گناه داره مردا الان خیلی تحت فشارن 

خواهر

یه مدت از هم دورشین 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
یه مدت از هم دور بشین

دوری خوب نیست دوست ندارم 

شما نتیجه گرفتی از دوری کردن از همسرت؟