2777
2789
عنوان

بارداری و درد

67 بازدید | 12 پست

سلام من دیشب 20 هفتم شده توی 15هفتگی ب دلیل طول سرویکس 27 سرکلاژ شدم.خونم طبقه چهارمه بدون آسانسور همش باید پله برم.امشب که از استراحت خسته شده بودم رفتم بیرون و کلی پیاده روی کردم لگنم و کمرم درد گرفته و شرتم خیس بود.کسایی که تجربه دارن بنظرتون اتفاق بدی افتاده واسم...؟نی نی یکم تکون خورد الان اومدم خونه دراز کشیدم

من شنیدم سرکلاژ کلا استراحت مطلقه بعد ۴ طبقه پله بالاپایین میکنی؟؟ 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم سرکلاژ کلا استراحت مطلقه بعد ۴ طبقه پله بالاپایین میکنی؟؟

دست خودم نیس توی خونه بمونم روانی میشم نمیتونم استراحت باشم بچه اولمم سقط شد این دومیه ولی اصلا نمیتونم استراحت کنم🤒

دست خودم نیس توی خونه بمونم روانی میشم نمیتونم استراحت باشم بچه اولمم سقط شد این دومیه ولی اصلا نمیت ...

خب عزیزم ب بچه ت فک کن تحمل کن این چندماه رو خدای نکرده ممکنه ب خونریزی بیفتی و بچه سقط بشه ها 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

نمیتونم آبجی من خونه بمونم روانی میشم شوهرمو اذیت میکنم...

اخه این مدت به خاطر بچت و خودت باید تحمل کنی میدونم سخته ولی خدای نکرده اتفاقی برات بیوفته چی عزیزم .بیشتر حواست به خودت باشه لاقل از پله مجبوری بیای پایین ولی پیاده روی نکن 

قند روزای تلخ منی دخترم

اخه این مدت به خاطر بچت و خودت باید تحمل کنی میدونم سخته ولی خدای نکرده اتفاقی برات بیوفته چی عزیزم ...

سعی میکنم.... الان کمرم خیلی درد گرفته درازکشیدم.برام دعا کن..

اخه این مدت به خاطر بچت و خودت باید تحمل کنی میدونم سخته ولی خدای نکرده اتفاقی برات بیوفته چی عزیزم ...