2777
2789

بچه ها وضع مالی خوبی داریم. من چندوقتی میشه برای سرگرمی انلاین توی یه موسسه زبان تدریس میکنم. بعد اون روز حقوقم رو به یه نیازمند کمک کردم یعنی براش چندتا چیز خریدم و بهش دادم و اینا. از وقتی مامانم فهمیده بهش برخورده 😐😐 انگار دیدی هی یکی پشت چشم نازک میکنه یا هی قهره. اون مدلی شده بعدم هی میگه اره تولد من نزدیکه بچه های من هیچی نخریدن. یا چه میدونم الان دلم میخواست فلان چیز رو بخرم حیف کسی به فکر من نیست. بچه ها تاکید میکنم ما وضع مالی خیلی خوبی داریم. پدرمادرم جوون هم هستن. من خودمم بیست سالمه باهاشون زندگی میکنم. نمیدونم این اداها چیه از خودش درمیاره. بهش گفتم پول خودم بوده خواستم بدم به کسی😐 مامانم کل دغدغه اش اینه پولاتو جمع کن سکه بخر حالا بهش برخورده. واقعا زشت نیست رفتارش!؟ 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خیلی زشتهولی مهربون تر بهش توضیح بده

اصلا توضیحی نداره اخه. بهش گفتم اینجوزی صلاح دیدم

واقعا زشته کارش خوبه پول خودم بوده

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

آره زشته بعد این نگو

والا نگفتم. باهام بود دید خریدم بردم دادم وگرنه عمرا نمیگفتم

چون توی ماشین بودین سر راه رفتم دادم

والا نگفتم. باهام بود دید خریدم بردم دادم وگرنه عمرا نمیگفتمچون توی ماشین بودین سر راه رفتم دادم

چیا خریدین دادین به نیازمند؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.