2777
2789
مجرد بمون

اگه راهی پیدا شه که بعد فوت بابام تنها زندگی نکنم قطعا مجرد میمونم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من هر کی با هرکی دعوا کنه میگ ببین چقد ناشکری ببین من چقد خوبم هه

واییی مال منم دقیقا این مدلیه حالا بگم فلانی فلانه میگه اره دیگه همه که شوهر تو نمیشن که من جات باشم نماز شکر میخونم😐😐

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

شوهر من هر چی باشه برام سایه ی سر

ااره نون بی منت داره و جای خاب ولی همش میگم کسی ک سالای جونیش ب باد رفته و همیشع در حسرت محبت زنده نیست فقط نفس میکش

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر که چه عرض کنم انگار بچه هست هیچی نمیفهمه همش از مامان باباش اجازه میگیره پولاموشو میده به اون ...

خدا لعنتشون کنه کاش ور دل خانوادشون میموندن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای بدخودش میگه بگردم😂😂😂😂بگو اسنپ فود بزن

اره بابا یه جوری خودشو تحویل میگیره هااا انگار پسر شاهه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

حامله منم من نیاز به کمک دارم اقا رو مبل لم داده دستشو گرفته رو شکمش الهی بگردم شکمم خالیه امشب😐😐م ...

یه چیزی بگم پشیمون شدم باز حامله شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واییی مال منم دقیقا این مدلیه حالا بگم فلانی فلانه میگه اره دیگه همه که شوهر تو نمیشن که من جات باشم ...

برعکسشو بگمم میگ حسود و عقده ای

1
5
10
15
20
25
30
35
40