2777
2789
عنوان

دوستم جلوی شوهرش منو میکوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیک می میخواسته خودشو ببره بالا

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

حتما شوهرش هرز هست و چشم چرون اینم میخاد همه زنا روتو چشم شوهرش زشت کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره من پستام قدیمیه نزدیکه یکساله نذاشتم بازم ربطی نداشت به شوهرش خیلی ناراحت شدم تنها دوستم بود

ببین منم خودم مثلا ی دوست صمیمی دارم ولی گهگاهی بهم ی نیش میزنه 

آدم هر چقدر دوست دوروبرش باشه بازم تنهاس 

اره من پستام قدیمیه نزدیکه یکساله نذاشتم بازم ربطی نداشت به شوهرش خیلی ناراحت شدم تنها دوستم بود

شوهرش بیچاره چه تقصیری داره همین دوستت از شوهرش نظر خواسته و ایشونم جواب داده.. چی بگم از یکطرفم طبق گفته های خودت انگار دوستت حقیقتو گفته اینکه ناراحتی نداره هرچند میتونست بعد خدافظی از همسرش سوال بپرسه ولی برات مهم نباشه بنا بهردلیلی دوس داشتی عکسات با فی لتر باشه ولی دیگه ناراحتم نشو اونم حقیقتو گفته که عکسا با فیلتره .. در کل دنیا ارزششو نداره ناراحت شی به کتفت بگیر 

ببین منم خودم مثلا ی دوست صمیمی دارم ولی گهگاهی بهم ی نیش میزنه آدم هر چقدر دوست دوروبرش باشه بازم ت ...

من اینجا شهر غریبم واقعا خوشحال بودم دوستمم اینجاست درسته حق با شماست