2777
2789
عنوان

من با این مرد احمق چیکارکنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 41 پست

والاع بدبخت یه ساعت خودشو کنترل کرده بعد دیده خون خونشو میخوره نتونسته دیگه 

حلالش باشه دستش درد نکنه که زده 

ماهم بودیم میزدیم 

داداش من سر این حرکت پسر سرهنگ مملکتو زده تو چی میگی ! 

بعدشم اگه فک میکنی ایندتو خراب کرد میتونی ایندتو باهاش شریک نشی بلاخره اون خودش برا پولش زحمت کشیده و بیشترم دلش میسوزه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حیف پولی که میخاد بده ولی شوهرت باید میزد تو شکمش و تو پاهاش که جاش نمونه بتونه دیه بگیره بنظرم من ک ...

من خودم بهش گفتم دمت گرم حقش بود که کتکش زدی ولی متاسفانه زد تو صورتش چیزی ازش باقی نمونده جمجش ترک برداشت دماغش ریز شد 

دستش خیلی سنگینه به شوخی همو میزنیم من تموم تنم کبود میشه 

منم بخاطر دیه زورم اومد واقعا پول مفته

طرفای ما همون اولش ادمم میکشن سر این مسائل

وای نگو 

ما واسه پول دیه داریم عذاب میکشیم دیگه میکشت که باید اعدام میشد بدبخت می‌شدیم 

اینم خیلی بد زدا با مشت زد بعد سرش گرفت زد تو صورت پسره ، اون پسره اصلا یه انگشت نزد اگه اونم میزد خون و خونریزی میشد شانس آوردیم بخدا 

خوبش کرد زدش جای منم یکی میزد فوش به مادر اونم به پسر مگه شوخیه. اون تایمی هم که نزد داشت خودخو ...

حق داشت زد آره دقیقا میگه داشتم روانی میشدم 

خیلی مادرشو دوست داره 

والاع بدبخت یه ساعت خودشو کنترل کرده بعد دیده خون خونشو میخوره نتونسته دیگه حلالش باشه دستش درد نکنه ...

من خودم گفتم دمت گرم که زدی ولی به جوری زد طرف تو صورتش چیزی باقی نمونده بعد میدونیم که رضایت نمی‌دن اصلا 

من گفتم آیندم خراب شد واسه اینکه قرار بود با این پول ماشین بگیره بعد بیاد خواستگاری الان چندسال عقب میوفته 

من اصلا برام مهم نیست خودش داره اذیت میشه انقدر عصابش خورده تا ۱۲ شب تو خیابوناعه میگه تو خونه نمیتونم بمونم 

همش داره واسش بد میاد تا می‌ره پول جمع کنه یه اتفاق میوفته که خرج بشه من واسه خودش ناراحتم خیلی 

خدا رحم کرده بهتون ولی اکثر خانواده تو دعوا ناموسی کسی بمیره نمیرن شکایت

شما کجایی هسین که اگه کسی بمیره تو دعوا نمیرین شکایت؟

طرف تجاوز هم کرده باشه بزننش بمیره بازم شکایت میکنن طرفو اعدام می‌کنند

سمت ما میگن دزد هم اومد اصلا دستش نزنین نگهش دارین تا پلیسا برسن

شما کجایی هسین که اگه کسی بمیره تو دعوا نمیرین شکایت؟طرف تجاوز هم کرده باشه بزننش بمیره بازم شکایت م ...

نه این طرف ناموسی باشه خود خانواده نمیره شکایت کنه بچشو ننگ میدونه

بچه ای که به ناموس یکی تجاوز کرده ننگ خانوادست برای اون برن شکایت؟

من نگفتم اگه همینجوری بمیره گفتم تو دعوای ناموسی