2777
2789
عنوان

من با این مرد احمق چیکارکنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 41 پست
بهش حق میدم کار درستی کرد ولی زورم میاد دیه بده

اگه بتونه ثابت کنه که اول طرف بهش فحش داده میتونه تبرئه بشه فحش دادن هم جرم،به شوهرت بگو بره ازش شکایت کنه به دلیل فحش ناموسی

مردادی،پرسپولیسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایند شما با مرد عصبی خراب نمیشه؟این که کنترول روی خودش نداشته برات باید یه زنگ خطر باشه

عزیزم میگم بعد یه ساعت رفت به پسره گفت چرا بیخود و بی دلیل فحش دادی گفت دوست داشتم تونستم دادم اینم زدش 

اگه عصبی بود همون اول میزد 

حق داشته طفلی

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اگه بتونه ثابت کنه که اول طرف بهش فحش داده میتونه تبرئه بشه فحش دادن هم جرم،به شوهرت بگو بره ازش شکا ...

پارتنرمه 

۶ نفر هم شاهد بودن اونجا بودن 

به نظرت میرم شهادت میدن؟ آخه هردو هم محلین

حق داشته راستش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حیف پولی که میخاد بده ولی شوهرت باید میزد تو شکمش و تو پاهاش که جاش نمونه بتونه دیه بگیره بنظرم من که همیچن آدمی کار خوبی کرد خوشت میاد با طرفی که ناموس براش ارزش نداری بری سر قرار؟ بعد همین خودت میای میگی شوهرم چقد بی ناموسه

خوبش کرد زدش  جای منم یکی میزد فوش به مادر اونم به  پسر    مگه شوخیه. 

اون تایمی هم که نزد داشت خودخوری می‌کرد مگه نمیدونی پسرا مامانی ان

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
۱۰ تا پرونده داره قمه کشه پارتنرم میگه اصلا داشتم میزدمش منو یه انگشت نزد بعد پارتنرم رفت به داداش پ ...

این پسرو بنداز بیرون از زندگیت

من همش به پسرم میگم حتی کتک هم خوردی ترو خدا کسی نزن بعضیا مشکل اعصاب دارن