2777
2789
عنوان

اگر برادرشوهرتون بیاد

363 بازدید | 41 پست

خونتون

بزگه خاهر برادراس

50 سالشه شاید

دو تا بچه دارم یکم شلوغ بودن

بهم بعد شام گفت خاهرم هر وقت مهمون اومد بچه هاتو جوری تربیت کن ک وقتی غذا میکشن فقط دو سه تا قاشق بکشه برای خودش نه اینکه یه کاسه پر

اصلا مهمون اومد ببر پیش خودت

نزار بیان سر سفره ببر پیش خوذت بخورن

من چیزی نگفتم

یعنی چی الان مهمون بیاد دیگ نبابد بچه هام بره سر سفره!!!!!! 

والا تعجب کردم

برادرشوهرم تنهایی اومده زنو بچشون اینجا نیست

منم رفت آشپزخونه پیششون غدا نخوردم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست متوجه نشدم برادر شوهرت اومده خونه شما برای غذا خوردن بچه هات تعیین و تکلیف میکنه؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

میگفتی بچه‌هامم عضوی از خانواده هستن و طبیعیه سر سفره باشند.

یا میگفتی به اندازشون غذا پختم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خب شما چرا سرسفره نرفتی؟

بابا اینجا رسمه عروس پیش بزرگا غذا نمیره

البته مردا مثلا پیش پدر شوعر و برادرشوهر بزرگه

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

اگه خیلی ب ریز بپاش و کثیفی دارن بچه هات؛بهشون یاد بده آداب غذاخوردنو.چون واقعا حال آدم سر سفره بد میشه اگه بچه ای خیلییی کثیف کاری کنه. 

ولی حرف برادرشوهرت هم بد بوده ک گفته بچه هاتو نیار سر سفره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بابا اینجا رسمه عروس پیش بزرگا غذا نمیرهالبته مردا مثلا پیش پدر شوعر و برادرشوهر بزرگه

ترکمن هستین؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))