2777
2789
عنوان

من آرزومه برم دانشگاه

99 بازدید | 7 پست

ارزومه برم دانشگاه طراحی ودوخت

اما شهر ما نداره این رشته رو

باید برم شهرای هم جوار

که 3ساعت با ما فاصله داره

مربی خیاطیمون میگفت رشته طراحی و دوخت توی دانشگاه خرجش بالاست و خیلی زمان باید صرفش کنی

اینطور که مربی میگفت ماهی10،15میلیون خرجشه

واسه زمان هم که من که متاهلم

اینطور که مشخصه اگه برم دانشگاه دیگه نمیرسم به کارای خونه و زندگیم

من این آرزو رو با خودم به گور میبرم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

توروخدا بیاید تاپیک آخرم جوانی داشتیم رفته تو کما

خداشفا بده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علاقه داری ؟ تو اینستا دیدم یه ویدئو بود از بچه های طراحی دوخت که میگفت اصلاا اینطور نیست اونایی که طراحی دوخت میرن بلافاصله بتونن کسب و کارشون رو رونق بدن و درآمد خوبی داشته باشن .‌اگه واقعا بهش علاقه داری از یه دانشجوی این رشته بپرس درمورد هزینه هاش و ...

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

علاقه داری ؟ تو اینستا دیدم یه ویدئو بود از بچه های طراحی دوخت که میگفت اصلاا اینطور نیست اونایی که ...

خب مربی خیاطیمون

خودش دانشجو بود

ببین میتونی شوهرت رو راضی کنی برین شهری که دانشگاهش این رشته رو داشته باشه وگرنه اگه روزی ۶ ساعت رفت ...

حرف منم همینه.... 

اینکه نمیرسم... 

نه کار شوهرم اینجاست