2777
2789
عنوان

زمان خواستگاریتون خجالت نمی کشیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 95 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من همونجا sms میزد لپات چرا گل انداخته بانو 🫣😂حالا من از استرس قلبم هزارتا میزد اون واسه خودش ...

چقدر حس قشنگی بوده😍

خوشبخت باشین💓

بعد از چند وقت دوستی ازدواج کردین عزیزم

اگه سلاح دونستین بگین🙏

برای چی ؟ 😅زشت نبود ؟ یا کلا دختر نمیاد توی جمع وقتی خواستگار میاد ؟

ماجرا داشت.

من اقا پسر و میشناختم.قرار شد مادرش بیاد خونمون .ما کلا جلسه اول میگیم‌پسر هم باشه .مادرش گفت ما رسم نداریم چون یجا پسرم و بردم دختر خوشش اومد ولی پسر من قبول نکرد .بعد گفت باشه ب احترام شما میارمش .شد روزی ک میخواست بیاد زنیکه پدر...🤣🤣🤣پیام داد گفت تنها میام.

عتیقه اومد و حرفاش و زد بعد گفت اجازه بدین یروز با پسرم بیام .

رفت و دو هفته بعد تماس گرفت طلبکارانه ک مگه قراره من دنبال شما بدوام شما چرا خبر ندادین ک من کی با پسرم بیام .

دیگه دیدم خیلی داره زر میزنه روز‌ خاستکاری من نرفتم خونه .بابام گفت شما رسم نذارین پسر جلسه اول باشه ماهم رسم نداریم دختر جلسه دوم باشه🤣🤣

ماجرا داشت.من اقا پسر و میشناختم.قرار شد مادرش بیاد خونمون .ما کلا جلسه اول میگیم‌پسر هم باشه .مادرش ...

آخه چجوری روشون شده همچین حرفا و رفتارهایی رو نشون بدن . 

وای خوب‌کاری کردید ، هم محترمانه  بود هم خوب جوابشو دادید . 

واقعا نمیدونم چرا همچین رفتار میکنن بعضیا 😕

🤣🤣🤣وااای حتما عاشقانه بوده ازدواجتون ، برای من سنتیه 🌸

اره البته بقیه فکر میکنن هنوز سنتی بوده

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چقدر حس قشنگی بوده😍خوشبخت باشین💓بعد از چند وقت دوستی ازدواج کردین عزیزماگه سلاح دونستین بگین🙏

قربانت عزیزم 😘

یکسال و سه ماه البته بعد از ۶ماه میگفت به خانوادم بگم بیاد خواستگاری ولی من شرایطشو نداشتم عقب انداختم آخرم بدون اطلاع من به پدرش گفت اوشونم به پدرم گفت و اومدن 

قربانت عزیزم 😘یکسال و سه ماه البته بعد از ۶ماه میگفت به خانوادم بگم بیاد خواستگاری ولی من شرایطشو ن ...

اهان خب پس خیلی طولانی نبوده.تایم خوبی بوده

عشقتون پایدار💓شیرینه اینطور خاطرات

منم نشستم 😁😂 ببینم کِی قسمتمون میشه

آخه چجوری روشون شده همچین حرفا و رفتارهایی رو نشون بدن . وای خوب‌کاری کردید ، هم محترمانه بود هم خو ...

فکر کن مادر پسره هر دوبار تاکید کرده ک همسرم خبر نداره من اومدم خاستگاری.بار دوم دست خالی مثل شتر اومدن .بعد انگار به بابام‌گفته برای حرفای تکراری مارو‌کشوندین اینحا .ک مادرم هم گفته اگر جلسه اول به رسم ما پسرتونو میاوردین دیگه لازم نبود دوباره بیاین.بعد پدرم‌گفته دختر من شاغله.شما شغلت ازاده مشکلی نداری؟؟

پسره کفته خب دخترتون کار نکنه.همون موقع پدرم درو نشونشون داده و بای بای

اهان خب پس خیلی طولانی نبوده.تایم خوبی بودهعشقتون پایدار💓شیرینه اینطور خاطراتمنم نشستم 😁😂 ببینم ک ...

انشالله خیلی زود بهترین بخت نصیبت بشه قشنگم😘🤩