2777
2789

دیگه بیشتر از یه سال گذشته که ندارمش 

ولی موقع جنگ پیام داد و همینجوری الکی الکی راهم به شهری که بود افتاد 

رفتم اونم دیدم . دو روز باهاش بودم همه جارو قدم زدیم 

برد کافه ای که همیشه میرفت برد مسجد کبود و یه دفتری بود یادگاری اسممونو کنار هم نوشت . دستمو گرفت ، بغل کرد ولی 

فرداش باز تموم شد . بماند که پذیرفتم هیچ وقت سهم من نیست فقط میخوام بدونم ینی فقط با من نمیشد ؟ الان آسمونش آبی تره؟ به کجای دنیا برمیخورد داشتمش 

قبول کردم که نیست ولی یه جایی از قلبم تا ابد بخاطرش درد میکنه . شمارمو هم پاک کرده 

بعد اون هیچی حالمو خوب نکرد چون اخرین ذوقم بود

امیدوارم هیچکس تجربه نکنه

🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نمیخواد ادامه بده؟

نمیدونم نخواست یا نشد 

ولی گفتش این بود نمیشه و اخرین حرفش این بود یه روز شاید بفهمی منو 

البته دلیل جدایی اول این بود گف علائم اچ پی وی دارم رفت دکتر گف دکتر گف ویروسی نیس باکتریه 

نمیدونم شاید بخاطر اون بود 

🥲
فقط میگم اخه خدایا اون ادم من نبود چرا گذاشتی سر راهم الان دلت خنک شد که برا هیچ چیز و هیچکس ذوقی ند ...

ادمایی که میان توزندگیمون و حسایی که بمامیدن حتی همین ناراحتی و سختی دلیلش یسری رشته هاست که از اول زندگی ما تاالان دراثریسری چیزها به اوناوصل شده

رشته هایی که گاها به غلط وصل شده

توضیحش کمی سخته

ادمایی که ازاولم مال مانبودن توتقدیرما نبودن ما بخاطر اشتباهاتی بااونا هم مدارشدیم

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

امیدوارم حداقل منم مثل اون یه روزی بتونم شمارشو پاک کنم امیدوارم فقط یه روز از سرم بپره

ببین مردا ظاهرا زود از یه نفر دست میکشن اونا فرق دارن باما ولی خب تودلشون هست ... ولی اینکه طرف شما دلیلش چی بوده خودش بهتر میدونه من قضاوت نمیکنم 

ازخدابرات ارامش و حس رهایی میخوام

دختر نازم تموم زندگیم 🦋