2777
2789
عنوان

من دیگه یه مطلقه م

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 50 پست
نه من وکیل نیستم فقط کسانی ک مشکلات حقوقی داشته باشن کمک وراهنمایی حل فصل شو دارم براشون ،خب الان تص ...

زیادخودتون رونگران نکنین ومن معمولا اینجازیاداعتمادندارم ونمی تونم زیادمشاوره بدم فقط ازباب آشنای بامسائل وکیس نگاهش میکنم تا رسالت کمک کردن

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مچکرلطف کردین

سلام خسته نباشید ..یه سوال 

ما ساختمان سازی میکنیم همسایه دیوار ب دیوار خانمش هر چی گلدون سنگین بود انداخت تو حیاط ما و فحش های زشت رکیک بد توهین زیاد ..ک چرا تمام نمیکنید دیگه ساختمان سازی تون رو 

خودشون درست کردن ما هیچی نگفتیم حتی کمکشون کردیم 

دیگه صورت جلسه کردیم زنگ زدیم مامور اومد ..شکایت کردیم 

آیا ب جای میرسه تو قانون شکایت ما 

من خانم همسایه رو هشت سال اینجایم یه بار ندیدمش 

نمی‌دونم چرا توهین کرد فحش داد 

بنا جوشکار شاهد بودن 

بعدش تمام همسایه ها آوردیم دیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادخودتون رونگران نکنین ومن معمولا اینجازیاداعتمادندارم ونمی تونم زیادمشاوره بدم فقط ازباب آشنای با ...

ما کاری نداریم ب نوع گفتن ها و ما هدف نیت مون چون مشخص اونم کمک کردن ب هموطنان مون،چون کاربرا خیلی دیگ هم بصورت خاموش راه حل مشکلات هاپیگیری میکنن این خودش انرژی مثبت هست و خوشایند عالی هست منم ک میشناسین سرم درد میکنه 😅برای کمک کردن ب هموطنان مون الان یک تاپیک دیگ هستم شمارو هم تگ میکنم خانم وکیل

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سلام خسته نباشید ..یه سوال ما ساختمان سازی میکنیم همسایه دیوار ب دیوار خانمش هر چی گلدون سنگین بود ا ...

سلام روزبخیر بله میتونین  شکایتتون روپیگیری کنین نهایتا ایشون به پرداخت مبلغی درحق دولت محکوم میشن چیز زیادی دستگیرشمانمیشه اگرعذرخواهی کردن یپذیرین وصلح کنین.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام روزبخیر بله میتونین شکایتتون روپیگیری کنین نهایتا ایشون به پرداخت مبلغی درحق دولت محکوم میشن چ ...

نه اگه چیزی ب ما میدادن قبول نمی‌کردیم ..خب چقدر طول می‌کشه این حکم بیاد براشون ؟

ما کاری نداریم ب نوع گفتن ها و ما هدف نیت مون چون مشخص اونم کمک کردن ب هموطنان مون،چون کاربرا خیلی د ...

خب وقتی حس کنم دروغ میگه حالم بدمیشه این مشکل بعدها هم مطمئنم اذیت کننده خواهد بودبرام درواقعیت منظورمه معمولا دیراعتمادمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب وقتی حس کنم دروغ میگه حالم بدمیشه این مشکل بعدها هم مطمئنم اذیت کننده خواهد بودبرام درواقعیت منظو ...

میدونم قابل درک هست حرفتون برام نمیدونم اهل شعر هستین یا نه خانم وکیل درسته که میگن صبرکن درست میشه اما به قول جناب ابتهاج خون می چکدازدیده دراین کنج صبوری این صبرکه من میکنم افشردن جان هس 😅

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بله زیبابودممنون

زیبا ک افکار شماست ،پنهان شده در خنده من بغض عجیبی خانم وکیل  میگذرانیم جهان گذران رو ازسخن لبریز و از گفتار خاموشیم ما ک 

ببخشید یه سوال دیگه ..همسایه ک شکایت کردیم تو نظام بوده یا نمی‌دونم هنوز م هست یا نه .می‌تونه پارتی ...

بسته به ارتباطاتش داره صرفاهرکسی تونظامه نمی تونه درکل به قاضی هم ربط داره نگران نباشین اینقدرهم راحت نیست انشاالله حق یه حقدار برسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40