2777
2789
عنوان

خواهرزادم ده روز دیگه به دنیا میاد اسم نداره هنوز چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست

نظر بدیددد

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه شما نیست ک مادر و پدر داره خودشون یه اسم انتخاب میکنن خیالتون راحت باشه بابت این موضوع بدون اسم نمیمونه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه شما نیست ک مادر و پدر داره خودشون یه اسم انتخاب میکنن خیالتون راحت باشه بابت این موضوع بدون اسم ...

مادرش گفته تایپک بزنم  

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه شما نیست ک مادر و پدر داره خودشون یه اسم انتخاب میکنن خیالتون راحت باشه بابت این موضوع بدون اسم ...

مادرش گفته تایپک بزنم  

مادرش گفته تایپک بزنم

شما هم بگو بچه من نیست خودتون باید با باباش اسم انتخاب کنید این موضوعات ارتباط نداره ب من 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما هم بگو بچه من نیست خودتون باید با باباش اسم انتخاب کنید این موضوعات ارتباط نداره ب من

خودش دلش میخواد نظر منو...نظر همه رو بدونه...به شما مربوط نیس که......خود صاحب بچه دلش میخواد نظر خواهرشو بدونه وگرنه من به زور نظر نمیدم خواهرم خودش ازم نظر میخواد..فشاری نشو گلم

دنیرا : الهه عشق

آنيدا : آفريننده  عشق

نيهان : بهشت گمشده

دلانا : قلب مادر

تیسا : مانند خورشید

ديلاي : ماه زيبا

بانري : بانوي بانوان

نيل آي : ماه نيلگون

منتا: اميد و آرزو ، هديه بي همتاي خداوند

سانلي: مشهور

دسا : بین الملی (رویای دوست داشتنی)

ژينو : زندگي دهنده

آیوین : به رنگ ماه

آيگل : گل ماه يا ماه گل

اميسا : به معني اولين اشعه هاي آفتاب در سپيده دم ، با آ هم داريم آميسا : به معني مانند مادر  ( دختري با محبت مادرانه )

بانيا : با اصل و نسب

فريدا: اسم بين المللي دخترانه به معني يگانه و بينظير

بامي : بامداد

پرنيكا : برگ كوچك

تيا :چشم

پريانكا : خوش شانس

پريهان : پري

لونا : الهه ي ماه

‏‎آنيا : ( يعني هديه براي مادر در زبان ترکي و الهه (صاحب) عشق و محبت در زبان اسپانيايي )

‏‎ويان : عشق

‏‎يانا : به معني آورنده خير و برکت و نعمت

‏‎آیپارا:  یعنی تکه ای از ماه

آرلا : فرشته كوچك

‏Dora درا : يعني منسوب به در (مرواريد) , بين المللي

‏‎ رودمینا:  به معنی شاهزاده

ماتينا : نام گلي در زبان مازندراني

‏‎ماتيلدا : يه اسم آلماني و به معني قدرت هست

مانيسا : زندگي جاودانه

‏‎ روژیا : روز اول زندگی

‏‎نلين : رنگين كمان

نلورا : طلوع خورشید در آسمان