2777
2789

چرا وقتی میخوام براشون کاری کنم چیزی نمیگی اشتیاقی نشون نمیدی و یا چرا خودت بهم نمیگی حواست ب خواهرت باشه بهش تند تند زنگ بزن 

یا چرا نمیگی بیا واسه مادرت فلان کارو کنیم....

خیلی خسته ام از شوهرم 

حالم ازش بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه دیگه گاهی بهش بگو  برا خانواده ش کاری کنه 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
راست میگه دیگه گاهی بهش بگو برا خانواده ش کاری کنه

حرفت منو یاد حرف شوهرم انداخت ؛گفت تو چرا مثل زن داداشم قربون صدقه بقیه نمیری چرا هیچ وقت سر خود در یخچال باز نمی کنی منظورش راحت بودن بود چرا مثل اون بابام رو باباجون صدا نمی کنی ؟درجوابش گفتم من همینقدر احترام میذارم که احترام ببینم وگرنه خودم خانوده دارم احتیاج به محبت بقیه ندارم .حتما اسی هم تولد اعیاد کاری می کنی بقیه اش اضافه اس

برای خانواده سمت شما، برای همسرتون مهمه 

بهتون میگه کاری کنیم یا ن 

اگر اینجوریه  شما ام بیشتر توجه کنید 

اگر ادمای خوبین جای دوری نمیره 

مثلا میرین خونه مادرش براش میوه ببر 

یا ی شیشع ترشی ببر براش 

ی چیزای کوچیک مثل همینا خیلی چیزا رو اوکی میکنه و تو ذهنشون میمونه

پیش شوهرتونم با سیاست رفتار کنید ک فک نکنه براتون مهم نی 

حرفت منو یاد حرف شوهرم انداخت ؛گفت تو چرا مثل زن داداشم قربون صدقه بقیه نمیری چرا هیچ وقت سر خود در ...

من چون شوهر خودم برا خانواده ی من وخانواده ی خودش یه جوره گاهی به خانواده من بیشتر احترام میذاره دغدغه شون رو داره 

منم مثل خودش به خانواده ش اهمیت میدم 

طبق این نظر دادم عزیزم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍