2777
2789

مطالعه، پیاده روی، انجام کارهای روزانه و .... حالم رو خوب نمیکنه. مادرم جلو همه ازم تعریف میکنه و به خودمم میگه که خیلی زحمتکش و مهربون هستی اما در کمال ناباوری بهم پیشتر اوقات توهین میکنه! روزی نیست که دلم رو نشکنه. به غیر از مادر و داداشم کسی رو ندارم. به خدا بدجوری گیر افتادم. وقتی رفتار خوب مادری رو نسبت به دخترش میبینم خییلی غصه میخورم. دیگه از زندگی سیر شدم. حالا اگر من دنیا نیومده بودم کجای کار دنیا لنگ میموند؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چجور شما میتونی اهمیت ندی و دلت نشکنه؟

اولها بیخیال بودم سر خواهر بزرگم دائم بی حرمتی میکردیم میگفتم مقصر خودمم بعد اون مدت احترامشو داشتم مامانم فکر میکرد از ترس داداشمع احترامشو دارم بدتر کرد پیش هر کی میرسید بدتر حرف میزد الان هر کی جلومو میگیره میگه مامانت اینو گفته منم میگم اره دیگه جواب حمالی و خوبیام اینه همسایه ها افتادن به جون مامانم🤣🤣

اولها بیخیال بودم سر خواهر بزرگم دائم بی حرمتی میکردیم میگفتم مقصر خودمم بعد اون مدت احترامشو داشتم ...

خب منم دلم میخواد در این مورد با دیگران صحبت کنم قطعا که حق رو هم به من میدن و مادرم خجالت زده میشه اما به خدا هیچوقت دلم نمیاد اونو خجالت زده کنم و از طرفی هم این باعث میشه که دیگرون سوء استفاده کنن. این وسط هر دوی ما سبک میشیم و هیچ تغییری هم در اصل کار ایجاد نمیشه. به یه نفر در این مورد درد دل کردم حالا وقتی مادرم رو تو خیابون میبینه راهش رو کج میکنه این موضوع باعث ناراحتی مضاعف من شده

خب منم دلم میخواد در این مورد با دیگران صحبت کنم قطعا که حق رو هم به من میدن و مادرم خجالت زده میشه ...

مثلا هفته پیش خواهرم سرما خورد مامانم ازش گرفت مامانم امروز گفت تقصیر توعه من مریضم اعصابم خورد شد گفتم جلو دختر هرزه تو بگیر ننداز گردن ممن دهنت که مفته مثل قبل برو جلو همسایه ها باز بهم بگو پدرسگ دلخور شدم هی گفت شوخی گفتم هفته پیش مامانم به همسایمون گفت مفت میفروشم بهت اینو ببرش گفتم کاش میذاشتم دختر لجنت با قرص خواب میکشتت که الان دهن مفت یه هرزه نباشی ساکت شد مامانم

مثلا هفته پیش خواهرم سرما خورد مامانم ازش گرفت مامانم امروز گفت تقصیر توعه من مریضم اعصابم خورد شد گ ...

اما مادر من پیش همه ازم تعریف و تمجید میکنه ولی وقتی تنها هستیم منو بی حرمت میکنه نمیدونم چرا دوستم نداره!