2777
2789

من از نوجوونی تنبلی تخمدان داشتم. و با قرص پریود میشدم از دی اقدامم و دکتر رفتم لوتروزل کلومیفن اینا بهم داد یه دوره باردار نشدم گفت شوهرت باید ازمایش بده تا مطمئن بشم و بعد سونو بنویسم امپول بزنی ولی حاضر نمیشه. کسی همچین شرابطی داشته چه باید کرد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوری خودت میتونی یه تست بکنی یه لیوان یکبار مصرف اب برداری اب توش باشه بعد اسپرم بریزی توش رفت ته یعنی کیفیت خوبه اومد وسط اب میزان اسپرم متوسطه اومد روی اب مشکل داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بعضی از آزمایشگاه ها میگن اسپرم رو بریزید داخل ظرف و براشون سریع ببریدببین حاضر میشه این کارو کنیداس ...

اینو میدونم. نه راهم به ازمایشگاه دوره و نمیشه همچین کاری کرد از تایمش میگذره

شوهرت علم غیب داره؟

رفیق منم تنبلی تخمدان داشت اما باردار نمیشد بعد مشخص شد شوهرش مشکل داره و اصلا ربطی به اون نداشت

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
خب واقعا هم مشکلی نداره احتمالا. چون از نوجوونی میدونه من تنبلی تخمدان دارم. حالا چیکار کنم.

شاید دوتایی مشکل دارین 

یا شایدم اصلا مشکل از تو نباشه 

اینکه مقاومت می کنه یه جای کار میلنگه 

بهش بگو اگه واقعا مشکلی نداری بیا بریم 

طلا که پاکه چه منتش به خاکه 

همینکه با قرص پریود میشی احتمالا مشکل از خودته و برای اینکه مطمین بشی داروهایی که دکترت برای باروری و رشد تخمک میده تاثیرگذاره باید حتما سونو بدی مطمئن بشی تخمک داری و سایزش برای باروری مناسب هست یا نه‌ ‌ اگر تخمکات به سایز مناسب رسیدن و با وجود تخمک خوب باردار نشدی بعد لازمه شوهرتم آز بده

دکتر میگه جواب ازمایش نیاد نمینویسم دارو برات

من فقط واسه خودت گفتم خیالت راحت شه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲