imepocer مدیر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1216 عنوان ایاباده دقیقه حلقه زدن تاثیری دراب کردن شکم وپهلوداره یانه | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 58 پست ده دقیقه میتونم بزنم 1404/06/18 | 18:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرسی۹۴ عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 7567 شما کارت خیلی اشتباهه بعدن عوارضشو میبینی کی دیگه من حداقل ۸سال حلقه میزنم البته نه کامل یه ماه میزنم یه ماه نه یا دوران پریودام نمیزنم هیچ اتفاقی هم نه من نه تمام کسایی که میدونم میزنن نیفتاده
imepocer مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1216 من حرفه ای ورزش میکنم چن ساله ولی خب ۲ ۳ ماهه نتیجه میبینی ینی داخل دویا3ماه دورکمرت از79شد69?
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8490 اصلن کبودنمیشه حلقه هم مخصوصه همون لاغریاولی نمیدونم چراکبودنمیشه خیلی خوبه که خداروشکر 😍 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8490 ینی داخل دویا3ماه دورکمرت از79شد69? آره ورزشم میکردم باهاش چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8490 کی دیگه من حداقل ۸سال حلقه میزنم البته نه کامل یه ماه میزنم یه ماه نه یا دوران پریودام نمیزنم هیچ ... خود دانی😐 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
imepocer مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1216 خیلی خوبه که خداروشکر 😍 میگم نکنه کبودنمیشه تاثیری نداشته باشه؟
imepocer مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1216 آره ورزشم میکردم باهاش اهان ان شالله برامنم اوکی شه
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8490 میگم نکنه کبودنمیشه تاثیری نداشته باشه؟ نه گلم فکر نکنم ولی خب قبل شروع حتمن دور کمرتو اندازه بگیر چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8490 اهان ان شالله برامنم اوکی شه ایشالا عزیزم چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
yasi07 عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 3029 چرا وقتی اطلاعی ندارید اشتباه راهنمایی میکنی بقیروآسیب میبینن بیچاره ها😐 من با مربیم مشورت کردم، آمادگی جسمانی اش ام دارم، درضمن به عنوان تجربه شخصی خودم نوشتم نه راهنمایی برای بقیه...🙏🏿 گوییمردماندیگریواردکردهاندومادروطنبیگانهایم... تمامامیدمننهفتهدرچشماناوست...🤍هرشب، ماهآسمانمننیلیرنگمیشود☄️ منیاسم، مدرسموسیقیومربیبدنسازیام...🦭
imepocer مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 1216 نه گلم فکر نکنم ولی خب قبل شروع حتمن دور کمرتو اندازه بگیر اهان مرسی عزیزم
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8490 من با مربیم مشورت کردم، آمادگی جسمانی اش ام دارم، درضمن به عنوان تجربه شخصی خودم نوشتم نه راهنمایی ب ... پس شک کن به مربیت عزیزم اسی داشت تصمیم میگرف چیکار کنه شاید با کامنت شما میرف نیم ساعت حلقه میزد😐 چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
yasi07 عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 3029 پس شک کن به مربیت عزیزم اسی داشت تصمیم میگرف چیکار کنه شاید با کامنت شما میرف نیم ساعت حلقه میزد😐 من لزومی نمیبینم با حرف شما به مربی چند سالم شک کنم، هیچکسم با بار اول توانایی ۳۰ دقیقه حلقه زدن رو نداره، اگه حتی خودشم بیاد... گوییمردماندیگریواردکردهاندومادروطنبیگانهایم... تمامامیدمننهفتهدرچشماناوست...🤍هرشب، ماهآسمانمننیلیرنگمیشود☄️ منیاسم، مدرسموسیقیومربیبدنسازیام...🦭
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8490 من لزومی نمیبینم با حرف شما به مربی چند سالم شک کنم، هیچکسم با بار اول توانایی ۳۰ دقیقه حلقه زدن رو ... چرا من بار اولم میتونستم همین الانم تا وقتی نیوفته ی ساعتم میشه زد ولی خب خیلی اشتباهه بازم خودت میدونی چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding