2777
2789

من در حال امتحان دادن بودم الانم بخاطر وقت کمی که برا ازمون دارم میخوام بخونم یکسره میرم تو اتاق درس میخونم بعد یهویی درو زدن من داشتم نماز میخوندم رفتم تو اتاق بقیه نمازمو بخونم بچه فامیلمون اومد گفت نرو تو اتاق قایم شو هی میری تو اتاق قایم میشی منظورش این بود انقدر اعصابم خرابه دارم حرص میخورم احتمال داره مامانش اینا این حرفو زده باشن ؟؟؟میخواستم جوابشو بدم به احترام مامانش حرفی نزدم خیلی ناراحتم اینا چی میدونن از اینکه من دارم جون میکنم که برم سر کار که قبول شم فکر کردن دوست دارم مدام تو اتاق درس بخونم و هیچ تفریحی نداشته باشم من حتی چند ماهه خونه مامانم اینا نرفتم دو استان مختلفیم تابستون تفریحی نداشتم همه چی رو فدا کردم که قبول شم اصلا درک ندارن بابا ولم کنید 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی؟ اونا اومدن خونت مهمونی شما تو اتاق بودی اونا تنها بودن یعنی؟بخاطر همین بهشون برخورده

نه بابا رفتم پیششون مگه میشه بزارمشون تنها منتها خونه من نیست خونه مادرشوهرمه لباسم مناسب نبود از حال رفتم تو اتاق هم نمازمو بخونم هم مرتب بیام پیششون 

بچه هست دیگه دوست داشته بمونی پیششون. حساس شدی. یه نفس عمیق بکش. یه چیزی بخور. برو سر درست

حرفاش احتمالا تقلیدی بوده از حرف بزرگتراش 

نه بابا رفتم پیششون مگه میشه بزارمشون تنها منتها خونه من نیست خونه مادرشوهرمه لباسم مناسب نبود از حا ...

شاید بچه از خودش این حرفو زده یا قبلا شنیده

مامانش یادش نداده

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

شاید بچه از خودش این حرفو زده یا قبلا شنیدهمامانش یادش نداده

بار اولش نیست قبلنم داشتم حرف میزدم با یکی دیگه این میاد بین حرفم میپره حرف منو نقض میکنه کلا بی ادبه