2777
2789
عنوان

بعضیا عادت کردن به زبون نیش دار

77 بازدید | 10 پست

همش طعنه کنایه 

زبون نیش دار خدا لعنتشون کنه با اون کسایی که طرفداریشون میکنید به جون هم بیوفتید لعنت شده ها 

کی می‌خوان تاوان بدن؟

مادرشوهرمممممتیکه میندازه بعد خودشو مظلوم‌میکنه که منظوری نداشتمخداروشکر بچه هاش جلوشو میگیرنمنم بخا ...

همیشه همینه خدالعنتشون کنه من مطمئنم یه روزی تقاص کارشون پس میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام تیکه بنداز حالشو جا بیار

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

توام تیکه بنداز حالشو جا بیار

سنی ازشون رد شده 

جفت مادربزرگ های اشغالم همینن 

مادری از نوه های پسریش حمایت می‌کنه به ما نیش کنایه میزنه پدری به نوه های دختریش

دیگه آدم به اینا چی بگه؟اابته بقیه فامیل هم‌همینن

سنی ازشون رد شده جفت مادربزرگ های اشغالم همینن مادری از نوه های پسریش حمایت می‌کنه به ما نیش کنایه م ...

مهم نباشه سن و سال

تو با شوخی حرفتو بزن ولی بی ادبی نکن فقط تیکه بنداز

تهشم بخند اگرم ناراحت شدن بگو شوخی کردم🤣

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

مهم نباشه سن و سالتو با شوخی حرفتو بزن ولی بی ادبی نکن فقط تیکه بندازتهشم بخند اگرم ناراحت شدن بگو ش ...

وقت ارزشمندمو هدر نمیدم راستش همین که از بیرون خوبن از درون حاضرن سر به تن هیچ کدومشون نباشه افتادن به جون هم بسته براشون😂 فقط ظاهری باهم خوبن