2777
2789
عنوان

بچهایی ک داشنجو ان

75 بازدید | 15 پست

من به رشته ها پرستاری اتقا عمل و هوشبری علاقه ندارم از یه سمت به فیزیو علاقه دارم بعدم یه سری دیگ از رشته ها نمیدونم چکنم بمونم پشت همه فامیل و اینا‌میگن نمیاری امسال برو نمیتونی فلان

موندم بمونم یا ن

اگه میدونی میاری و علاقه زیادی داری بمون. اگه نه یه رشته دیگه برو که دوست داری

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اگه میدونی میاری و علاقه زیادی داری بمون. اگه نه یه رشته دیگه برو که دوست داری

موندم بمونم پشت ملا واسه کنکور ریاضی یا انسانی بخونم یا‌همین‌تج بخونم

چون اون‌دوتا باز ظرفیت‌کمه نمیدونم چ غل.طی کنم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم بمونم پشت ملا واسه کنکور ریاضی یا انسانی بخونم یا‌همین‌تج بخونمچون اون‌دوتا باز ظرفیت‌کمه نمید ...

با مشاور صحبت کردی؟ 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خیر

ای کاش حرف میزدی

امروز هم مهلت اخر انتخاب رشتست انگار. مراقب باش فرصت از دستت نره

انتخاب رشته کردم ولی میدونم فیزیو اینا نمیارم اصلا

امیدوارم هر چی برات بهتره بیاری 

الان که انتخاب رشته کردی دیگه بهش فکر نکن، به امید خدا بعدا اگه تونستی فیزیو هم بخون

راهت مشخصه

بسته شناخت خودت پشت کنکور یا یک رشته دیگه انتخاب کن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
راهت مشخصهبسته شناخت خودت پشت کنکور یا یک رشته دیگه انتخاب کن

نمیدونم چ گنم فقط میشناسم خود مو‌ که آدمیم دنبال رشته پرهیجان و درامد خوب و همیشه براش کار باشه

نمیدونم چ گنم فقط میشناسم خود مو‌ که آدمیم دنبال رشته پرهیجان و درامد خوب و همیشه براش کار باشه

خب میخونی براش. ؟ میخونی پشت بمون نمیخونی خودت معطل نکن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

رشته پر هیجان اتاق عمل . فیزیو پر هیجان نیست 

ولی پرستیژ فیزیو معلومه بهتره و مستقل بودنش

خب من تلاش میکنم میخونم اگر پشت بمونم میترسم نیارم

نگاه کن خیلیا پشت کنکور میمونن ولی بعد یه مدت استمرار اصلا ندارن یا بی‌کیفیت میخونن یا ول میکنن 

یا سینوسی 

اینا بدرد نمیخوره اگه استمرار داری خوب میخونی بمون

نگاه کن خیلیا پشت کنکور میمونن ولی بعد یه مدت استمرار اصلا ندارن یا بی‌کیفیت میخونن یا ول میکنن یا س ...

موندن چیزی نیس یع سال میمونم فقط میترسم نیارم🤦🏻‍♂️