2777
2789
عنوان

به شوهرم دروغ گفتم بنظرتون برگشت خونه دید چیزی نخریدم چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیذاره برم سر کار

مگه اسیر گیر آورده 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

۱ تومنه هیچ پولی نیست آخه

اصلا خودتو ضایع نکن ،بده بره بابا بگو تگاه کردم دیدم وسایل انقدری هست خرید نکنم فعلا ،شر و اعصاب خوردی برا خودت درست نکن این پول تاثیری به حال شما ندازه که

هم اون نمیذاره هم خودم نمیتونم برم سر کار با سه تا بچه نمیشه برم

حالآ که اینطوره موقع خرید لباس برای بچه هات قیمتشون رو بالاتر بگو یا موقع خرید خونه هشتصد تومن خریدی بگو یه تومن آخه اینجور که تابلو میشه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

اصلا خودتو ضایع نکن ،بده بره بابا بگو تگاه کردم دیدم وسایل انقدری هست خرید نکنم فعلا ،شر و اعصاب خور ...

آره همینکارو میکنم میگم بعد اینکه واریز کردی نگآه کردم دیدم چیز خاصی لازم نداریم گفتم الکی چرا برم خرید 

..
حالآ که اینطوره موقع خرید لباس برای بچه هات قیمتشون رو بالاتر بگو یا موقع خرید خونه هشتصد تومن خریدی ...

میخوام بگم بعد اینکه واریز کردی نگاه کردم دیدم چیز خاصی لازم نداریم گفتم الکی چرا پول رو خرج کنم بنظرت خوبه اینطوری؟ نمیفهمه؟

..
میخوام بگم بعد اینکه واریز کردی نگاه کردم دیدم چیز خاصی لازم نداریم گفتم الکی چرا پول رو خرج کنم بنظ ...

آره اینطوری عالیه تازه هم صداقتت رو نشون دادی هم اینکه پیش خودش فکر میکنه آدم ولخرجی نیستی شاید از این به بعد بیشتر باهات راه بیاد