2777
2789

باورش سخته ...ولی واقعا همینطوره...من اسمی از کسی نمی‌برم که بلانسبت شما آدمهای با شخصیت مثل سگ بپره بهم.ولی واقعا یک باندی هست که حتی الامکان سعی می‌کنه جلوی پربازدید شدن خیلی از تایپیک هارو بگیره!!خب خیلی وقتا موفق نمیشن.بعضی ها اینقدر حسودن که نمیتونن با این کنار بیان!!من بخدا اصلا درک نمیکنم و پربازدید شدن رو مثبت که نمی بینم هیچی.منفی هم می بینم .چون اخلاقا طوری هستم که خودمو موظف به جواب دادن همه می‌دونم و اینطور مواقع نمیتونم....شده تایپیک هاتون بی دلیل بترکه..شاید همین هم بترکه.بستکی به انصاف نی نی یارش داره

عجب بیهوده تکراریست دنیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

نی نی یار ها کلا منصفانه تصمیم نمیگیرن 

مثلا من خودم تو یه بحثی با یکی مخالفت کرده بودم منو تعایق کرد به دلیل طرح مسائل سیاسی و مذهبی 

ولی اون کسی که بحثو استارت زده بود و موافق بود همینجوری ازاد تو سایت میچرخه

فک نمیکنم مثلا چه منفعتی داره براشون؟

حسادت محض...و اینکه دوست ندارند مثلاً کسی به راحتی معروف بشه .درحالیکه واقعا هیچ فایده ای نداره

عجب بیهوده تکراریست دنیا

اگه منظورتون کاربریه که اسمش افتاده سر زبونا ‌ایشون خودش دلش میخواست دیده بشه .از مدل تاپیکاش و امضاشون مشخص بود دنبال حاشیه هستن و پیگیر و شات و ...

ربطی به مافیایی که شما میگی نداره

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اگه منظورتون کاربریه که اسمش افتاده سر زبونا ‌ایشون خودش دلش میخواست دیده بشه .از مدل تاپیکاش و امضا ...

کی؟؟؟

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

به عده هستن مخصوصا تاپیک های مذهبی با هم هماهنگ هستن اونا رو پربازدید میکنن .

خوب مشکلش چیه ی عده هستن عمدا تاپیک های مذهبی میان توش فحش میدن که تاپیک مذهبی بترکه چند نفرن

❤️