2777
2789

امروز رفتم بانک از ویپاد اشتباهی دوتومن واریز کردم واسش،حسابش بانک ملت هست ولی زنگ زدن از بانک بهش جواب نداد،به نظرتون برمیگردونه؟اینم بگم قبلاً دوماه پیش واسش ۳۸۰زدم ولی نمی‌دونم کی هست یادم رفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکی برام ۹۰۰ واریز کرده دوماهه پیگیرم که پیداش کنم پول رو برگردونم نیست ....😐🤦

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

اره یکی اشتباه به حساب ما واریز کرد، زنگ زد برگردون ما رفتیم بانک کلی ترسوندمون گفت بذار بره پلیس و مدارک ببره ازونجا بهت زنگ بزنن، دیگه رفت و بعد ما زدیم به حسابش، همه اتفاقات یه نصفه روز بودا

میتونی بری بانک بپرسی

ببین من همراه بانک رفتم نصب کردم به خاطر این ، بعد گزینه ی فعال کردن اسم دارندگان رو فعال کردم بازم اسمش نیومد .فقط نوشت از طرف سامان کیش واریز شده . الان کجا باید برم پیگیری کنم ؟

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️