2777
2789

اگه کسی مثل نامزدتون بهتون بی توجه شده باشه و ارزش و منزلت شما پیشش انگار خیلی کم رنگ شده باشه اونم به خاطر محبت زیادی که بهش کردین و همیشه تو دعوا به خاطر علاقه ای که بهش داشتین کوتاه اومدید و غرورتونو زیر پا گذاشتین و ازش عذرخواهی کردین و حالا اون خیلی نسبت بهتون بی توجه و سرد شده باشه چیکار می کنین؟؟

باید تمام این کارهایی ک کردی ک ب اینجا رسیده رو ترک کنی و شروع کنی ب خودت ارزش و عشق دادن، معمولا شخصبتهای مهرطلب و وابسته تو روابط عاطفیشون اینجوری ظاهر میشن و طرف مقابل رو در جایگاه برتر قرار میدن  و نتیجش همیییییشه میشه همین وضعیت الان شما.

رو عزت نفست و عشق ب خود و احترام ب خودت تمرکز کن.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

دیگه اون وقت و ارزش و براش نمیزارم

بیشتر وقتمو برا خودم میزارم

کلا خودت تو اولویت باشی نامزدتم بهت توجه میکنه

سمت کارای خودت باش

البته میتونی از مشاور مشورت بگیری که همش راهنماییت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کارم درسته یا نه ولی فعلا خیلی سرد باهاش برخورد میکنم بهش نه زنگی نه پیامی نمیدمباهاش قهرم ی ...

اره درسته، قهر نباش ک بگه وااای ببین چقدر محتاج منه ک اینقد روش اثر گذاشتم ک قهر کرده!!! فقط سرسنگین باش و خودتو بیخیال بگیر، بذار اون بیاد سراغت، و ب هیچ عنوان از حقوقت دیگ کوتاه نیا و فداکاری نکن ، مردا زن فداکار رو قدر نمیدونن فقط نسبت بهش بی اهمیت  و طلبکارمیشن !!! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊