2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظامیا رو در جریان نیستم گلم ولی بله هر کسی باید از محل خدمت خودش نامه بگیره

بعد برای کسر از حقوق از بانک باید چیزی بهش بدن یا به اندازه قسط هر ماه اون وام باید تعهد بده

اخه اعتبار سنجی کرد ولی چیزی نداد برا کسر حقوق باید میداد؟

نه نمی‌خواد فقط خود ضامنتون باید تشریف ببره حسابداری محل خدمتشون اونجا نامه کسر از حقوق بگیره برای بانکی که میخواین وام بگیرین اونو میبرید بانک و تموم 

نه نمی‌خواد فقط خود ضامنتون باید تشریف ببره حسابداری محل خدمتشون اونجا نامه کسر از حقوق بگیره برای ب ...

یعنی من الان بگم یه کسر از حقوق فقط بگیره دیگه چیزی از سمت بانک و اینکه مثلا چند ملیون قسطه واممه و در صورتی ک من پرداخت نکنم از حقوق اون بدن نمیخواد؟

یعنی من الان بگم یه کسر از حقوق فقط بگیره دیگه چیزی از سمت بانک و اینکه مثلا چند ملیون قسطه واممه و ...

عزیزم یک فیش حقوقی لازمه با نامه کسر از حقوق رو باید تحویل بانک بدین 

بله اگه پرداخت نکنید از حقوق اون بنده خدا کم میکنن

عزیزم یک فیش حقوقی لازمه با نامه کسر از حقوق رو باید تحویل بانک بدین بله اگه پرداخت نکنید از حقوق او ...

ببخشید تورم گیج کردم میدونم یه نامه کسر از حقوق میخواد با فیش حقوقی خوب تا اینجا اوکیه فقط من این برام سواله ک بانک نمیگه چ مقدار از اون حقوق ضامن رو تو اون فیش کسر از حقوق بنویسن؟الان ک میخواد بره نامه کسر از حقوق و بگیره اینو نمیخواد ک برم از بانک بگیرم

ببخشید تورم گیج کردم میدونم یه نامه کسر از حقوق میخواد با فیش حقوقی خوب تا اینجا اوکیه فقط من این بر ...

نه اون نمی‌خواد چون اعتبار سنجی شده که طرف در این حد توانایی پرداخت رو داره من خودم ضامن داییم شدم اصلا نمی‌دونم چقدر وامشه و چقدر ماهی پرداخت می‌کنه نامه کسر از حقوقمو رفتم از اداره گرفتم 

نه اون نمی‌خواد چون اعتبار سنجی شده که طرف در این حد توانایی پرداخت رو داره من خودم ضامن داییم شدم ا ...

دست گلت درد نکنه ببخشید شرمنده اذیتت کردم🩷🙏🏻