2777
2789
عنوان

گفتم بیا ببینمت

56 بازدید | 10 پست

میخوام برم مسافرت تا یکی دو ماه نیستم به پارتنرم گفتم بریم بیرون قرار شد بریم جایی باهم الان قهر کرده من نمیام با اینکه تا دیروز داشت برنامه میریخت خودش الان بهش میگم حداقل در حد ده دقیقه بیا ببینمت میگه نمیام کار دارم چیکار کنم🫠💔

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

بگو باشه 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حس میکنم انقدری که اون برا من مهمه من براش مهم نیستم

یکم ازش فاصله بگیر با کله میاد سمتت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

به جهنم، به درک 

نمیاد نیاد، باید ناز بکشی؟ اگه کاری کردی که ناراحتش کردی عذر خواهی کن و باهاش حرف بزن و اگه بی دلیل داره اینکارو میکنه به یه ورت بگیر و اصلا اهمیت نده تو نازکش پارتنرت نیستی

به جهنم، به درک نمیاد نیاد، باید ناز بکشی؟ اگه کاری کردی که ناراحتش کردی عذر خواهی کن و باهاش حرف بز ...

نه من کاری نکردم فقط قرار بود بریم جایی من گفتم یکساعت بیشتر بابام نمیزاره بیام قهر کرد 💔🫠

نه من کاری نکردم فقط قرار بود بریم جایی من گفتم یکساعت بیشتر بابام نمیزاره بیام قهر کرد 💔🫠

پس به جهنم 

بذار قهر بمونه، فکر کرده کیه. اجازه تو دست باباته و اونم هیچ گوهی نمیتونی بخوره 

بعدشم چندسالته ؟ (اگه میخوای بگو، صرفا برای بهبود مشاوره‌س)

پس به جهنم بذار قهر بمونه، فکر کرده کیه. اجازه تو دست باباته و اونم هیچ گوهی نمیتونی بخوره بعدشم چند ...

حق داره آخه بابامم من دیروز و پریروزم بیرون بودم

۱۹ سالمه