2777
2789
عنوان

من دروغ گفتم حالا باید چیکار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 46 پست
زن هست

بهش بگو خانم فلانی وقت دارین باهاتون صحبت کنم 

میخوام یچیزی بهتون بگم جلوتر میخواستم بگم ولی بخاطر ترس از قضاوت شدن نتونستم 😢

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید هم میفهمه به روم نمیاره کلا آدم باهوشیه من دقیق نمیدونستم ترازم چه رتبه و رتبه کشوری میده ادیت ...

ببین اصلا مشاوره مهم نیست

مهم فهمیدن خانوادته وگرنه اون اصلا اهمیتی نداره مگه واسه کمک بهش بگی وگرنه اون مهم نیست 

نمیدونم چطور آدمیه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
ببین اصلا مشاوره مهم نیستمهم فهمیدن خانوادته وگرنه اون اصلا اهمیتی نداره مگه واسه کمک بهش بگی وگرنه ...

آره دقیقا الان مامانم برام مهم تره 

مشاورمم پیچوندم گفتم پزشکی قبول شدم مامانم که نمیتونم الکی بگم بعدش چی بگم؟ 🥺🤦🏻‍♀️💔

بببن پرستاری ازاد میاری... همینو بکن بهونهبکو من هدفم مهاجرته میخوام برم یه کشور دیگه، ایران دیگه جا ...

تشویقش نکن به دروغ تا وقتی که حقیقت رو نگه ذهنش حاضر نمیشه که درس بخونع چون عادت کرده با دروغ خودشو آروم نگه داره 

باید مشاورش واقعیت رو بفهمه اونموقع استارتر برای اثبات خودش استارت میزنه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اصلا بنظرت پیام بدم بهتره یا ندم و بیخالش بشم؟

حتما پیام بده من مطمئنم میشه کاری کرد 

لازم نیست با مادرت صحبت کنی چون بجز سرکوفت زدن و انرژی منفی چیزی نصیبت نمیشه 

اما مشاور میتونه کمکت کنه

آره دقیقا الان مامانم برام مهم تره مشاورمم پیچوندم گفتم پزشکی قبول شدم مامانم که نمیتونم الکی بگم بع ...

بگو من عدد بالای دیدم فکر کردم رتبمه ی عدد دیگ دیدم ب جای اون، اصن رفتی اینترنتی یا تو خونه دیدیش

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

اینو ول کن با ریته خودت از یه مشاور دیگه کمک بگیر و انتخاب رشته را بدون این انجام بده. 

والا 30 هزار تجربی خودش خوندن میخواد. یه جورس انتخاب رشته کن حتما قبول بشی. منطقه 1 باشی که این رتبه عالیه