2777
2789

خونواده هامون چند وقت بحث داستن و قهر بودن 

حالا پدرشوهرم و شوهرم برا دوماه دیگه عروسی رفتن تالار دیدن تاریخ تعیین کردن چک دادن

در حالیکه با خونوادم هماهنگ نکردن  

درستع بین خونواده ها قبلا بحث پیش اومده و باهم سردن ولی باید حداقل درمورد عروسی اول به نتیجه میرسیدن و میگفتن بعد تاریخ تالار میزدن 

منم ب خونوادم گفتم 

بابام گف خودت بزن ب اون راه ببینیم تا کی مخوان نگن 

ولی من دلم اروم نمیگیره ن جهیزیه جوره ن خونه تکمیله 

تازه خونوادش ی شوهرم میگفتن نمخواد کابینت جدید بزنی قدیمیا خوبن ولی من نمخوام تا خونه تکمیل نشده عروسی کنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با خانوادت هست اصلا کوتاه نیا میدونم سختته ولی اگه بخوای به میل اونا باشی تا اخر زندگیت باید بی احترامی ازشون ببینی، منم درسته مجلس تالار نگرفتیم ولی قرار بود یه جشن خانوادگی باشه اونا اینقدر بی محلی کردن و اهمیت ندادن که ما هم خودمون بلیط سفر گرفتیم تا محبور بشن به خانوادم زنگ بزنن درصورتیکه همه میان منزل دختر و اجازه میگیرن، ولی اونا بی احترام بودن منم پشت خانوادم دراومدم تا اخر مجبور شدن 

از الان حواست باشه بی احترامی به خانوادت برابره با یک عمر بی احترامی به خودت