2777
2789
عنوان

قانون جذب وانرژی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
به جز اعمال دینی راه های دیگه ایم داره فرکانس و بالا برد؟

اعمال دینی بیشتر جنبه ظاهری دارن شما بنظرم برو چند قسمت از برنامه گنج حضور پرویز شهبازی رو چند بار نگاه کن متوجه میشی باید چیکار کنی بعدش

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

غریبه هاچطورتوجهی ک دراجتماع ب اون فرددارن

من سعی کردم خیلی خلاصه بهت بگم ببین این تغییر خیلی سریع و یکدفعه ای نیست هرچقدر که انرژی و هاله قوی تر بشه دیگران بیشتر بهت توجه میکنن و نمیتونن بهت بی توجه باشن مهم نیست غریبه باشه یا اشنا،و واکنش اون افراد بستگی به ارتعاش و فرکانس هاله خودت داره هرکسی با هاله و ارتعاش تو هماهنگ تر باشه بیشتر جذبت میشه و هرکسی هاله و ارتعاشش با تو در تضاد باشه نسبت بهت کاملا منتقر و بیزار میشه و خیلی جزئیات دیگه ای هم هست و خیلی چیزهای دیگه نوع هالت رو تعیین میکنه یکی ممکنه انرژی زیاد و میدان قوی داشته باشه ولی از اونجایی که انسان پاکی نیست ممکنه هاله و میدانش حس بشه ولی حالت ترس و فشار روی بقیه ایجاد کنه یعنی اینطور نیست که بگی فقط ادمای خوب و پاک چنین کاریزما و مغناطیسی دارن هرکسی میتونه و اینکه بین زن و مرد فرق هست مثلا زن ها نمیتونن هاله نافذ و شدید که هرکسی رو تحت تاثیر میذاره داشته باشن و فقط میتونن یه هاله لطیف و منفعل داشته باشن که بقیه رو به شکل لطیف و ظریف جذب میکنه ولی ابهت و قدرت نداره

کاربر آقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکانش هس جزییات بیشتری دراین مورد بهم بگین لطفا

من سعی کردم طبق اطلاعات و بیشتر طبق تجربه خودم بگم اگه سوالی داری میتونی بپرسی اگه بتونم جواب میدم چون خیلی گسترده و جامع هست و نمیشه توی چندتا خط شرحش داد

کاربر آقا
چطور میشه هاله وانرژی هاانقدرتقویت بشن تاافرادهم فرکانس وتایپ آدم ازهرنظرسرراه قراربگیرن

اگه هدف شما فقط جذب افراد همفرکانس باشه نه تاثیر گذاری باید ذهنتون رو ساکت کنید تا از هر فکر هر خاطره و از هر الودگی خالی بشید و مثل اینه پاک بشید روش های زیادی هست که شناخته شده ترینش مراقبه ویپاسانا هست یعنی تمرکز روی تنفس جریان تنفس رو همون طور که هست نگاه کنید و باهاش همراه بشید و سعی نکنید ریتم تنفس رو عوض کنید و اگه فکری هم اومد و حواس شمارو پرت کرد دوباره با تنفس همراه بشید و بهتره غذاهای سبک تر و طبیعی تر بخورید تا مراقبه شما نتیجه بهتری داشته باشه ولی توی خیلی از مکاتب به خصوص هندی میگن که یک زن بدون یک مرد نمیتونه مراقبه کنه چون زن فقط عشق رو میشناسه و شاید باید راه های دیگه رو امتحان کنید مثلا پرانایاما (تنفس سریع و متناوب ) یا حتی نماز یا شاخه های دیگه چون من به عنوان یه مرد خیلی چیزهارو تجربه کردم برام نتیجه داده مثلا روزه و روش های دیگه که شاید برای شما جواب نده اول باید ببینید که با چه روش یا کاری راحت ترید و مهم ترین چیز اینه که خودتون رو سرکوب نکنید و به چیزی رو به اجبار به خودتون تحمیل نکنید مثلا روزه بگیرید ولی وقتی حس کردی بدن زیر فشار و تنشه روزه رو بشکنید نماز بخونید ولی نه از روی تکلیف نه از روی اجبار که من باید نماز بخونم چون هاله من رو پاک و  قوی میکنه هرکاری که انجام میدید با حضور  و توجه باشه وقتی غذا میخورید تمام حواستون روی غذا خوردن باشه و مکانیکی غذا نخورید مثلا دارید غذا میخورید ولی فکر و حواستون هزار جا هست و اصلا متوجه نمیشی چطور غذا خوردی برای اینکه از درون پاک بشید و هاله و انرژی  قوی و پاکی داشته باشی باید بدن و روح و ذهن در تعادل باشن یعنی بدن باید سبک و پاک باشه روزه های مداوم و تغذیه سالم و سبک بدن رو از سموم پاک میکنه و مراقبه و سکوت بدن های طریف تر از جسم رو پاک میکنه

کاربر آقا