2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترینش اینه که اگر هنری داره از اون درآمد کسب کنه یا از طریق رشته اش مدتی بره یک جایی کار کنه هم کسب تجربه برای خودش هم در کنارش پول داره

مثلا من یکی از دوستام فتوشاپش خیلی قوی بود درسش میخوند کنارش مشتری داشت برای کاراش پول می گرفت انجام میداد

بهترینش اینه که اگر هنری داره از اون درآمد کسب کنه یا از طریق رشته اش مدتی بره یک جایی کار کنه هم کس ...

چه خوب 

من اگه انشالله دانشجو حقوق بشم امسال دوست دارم دوران دانشجویی یه درامدی هم داشته باشم،  هنرم هم فقط این نویسندگی ام خوبع وشعرمیگم   فکرنمیکنم درامدی بشه کسب کرد

چه خوب من اگه انشالله دانشجو حقوق بشم امسال دوست دارم دوران دانشجویی یه درامدی هم داشته باشم، هنرم ...

خیلیا دیدم رمان می‌نويسن توی سایتای مجازی  میگذارن میفروشن

دیگه هر چقدر قشنگ تر و بهتر باشه بیشتر خرید میکنن

اها نمیدونی درامدش چقدر میشه؟

مثلا یک رمان گذاشته بود ۵۰ هزار تومن

قیمتش پایین هست وقتی مجازی است بالا باشه کسی سراغش نمیاد مثلا قرار نیست مثل کتابی که میری کتاب فروشی ۲۵۰ تومن میخری باشه

مثلا یک رمان گذاشته بود ۵۰ هزار تومنقیمتش پایین هست وقتی مجازی است بالا باشه کسی سراغش نمیاد مثلا قر ...

شما میتونی کارت گسترش بدی یا ایده های دیگه برای افزایش درآمد بکار ببری من فقط در حد یک ایده بهت گفتم

مثلا یک رمان گذاشته بود ۵۰ هزار تومنقیمتش پایین هست وقتی مجازی است بالا باشه کسی سراغش نمیاد مثلا قر ...

اها خوبه  مهم نیس برام‌که زیاد باشه درامدش

من ماهی یکی دوتومن هم باشه راضی ام

واقعااا؟ من امسال اگه بخواد شاید قبول شم الان انتخاب رشته کردمچه شهری هستی؟

اره

مشهد، فردوسی روزانه میخونم

البته در کنارش زبان میخونم 

و برنامه نویسی هم میکنم و ازاین طریق هم درآمد دارم 

ارهمشهد، فردوسی روزانه میخونمالبته در کنارش زبان میخونم و برنامه نویسی هم میکنم و ازاین طریق هم درآم ...

موفق باشی، برنامه نویسی چطوریه؟

بعدیه سوال به نظرخودت با ۶هزار همدان قبول میشم؟ خودم کرمانشاهم

موفق باشی، برنامه نویسی چطوریه؟بعدیه سوال به نظرخودت با ۶هزار همدان قبول میشم؟ خودم کرمانشاهم

پایتون میخونم

۶هزار منطقه یا کشوری؟؟ منطقه باشه نه فک نکنم 

کشوری اره فک کنم