2777
2789

مثلا روی وسیله برقی هاتون ک تو اشپزخونه ن کهنه میکشید؟ یا کابیناتونو میریزید بیرون باز مرتب میکنید یا گردگیریشون کنید؟ 

یا داخل یخچال و 

و کمدا و ایناا 

فرشارو کی میشورید 

پتو و رو تختی و کی میشورید هرچند وقت یکبار 

من هر دوماه پتوهام میدم بیردن میشورن وهرماه تمیزکاری اساسی مث خونه تکونی شاغل نیستم واسه همین خونم ب ...

چطور تمیزکاری اساسی مثلا میشه بگی 

من شاغلم ولی بازم خونه م همیشه تمیزه 

ولی مثلا برام سوال بود ک درهای کابینت ها یا داخل جاکفشی و اینارو هرچند وقت یکبار تمیزمیکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور تمیزکاری اساسی مثلا میشه بگی من شاغلم ولی بازم خونه م همیشه تمیزه ولی مثلا برام سوال بود ک درها ...

اینارو هر هفته درحد جمع وجور 

تمیزکادی ودستمال کشیدن هرماه میریزم بیرون ازاول دستمال میکشم تمیز میکنم

.

کابینتا هفته ای یبار گردگیری کامل 

کف آشپزخونه و گاز و اینا هم که روزانه باید تمیز بشه

کمدا هم هر چند وقت یبار میریزیم بیرون کثیف آنچنانی نمیشه که فقط دراشونو زود به زود تمیز میکنیم فرشا هم سالی یبار قالیشویی ولی قالیچه کوچولو هارو و پتوهارو خودمون هر فصل میشوریم

( به جز کارای اصلی و روزمره و تمیز کاری مثل جارو و شست و شو ظروف توی آشپزخونه) یه هفته هیچی یه هفته گردگیری توی آشپزخونه یه هفته هیچی یه هفته گردگیری( حالا تنظیم هم میکنیم که چند وقت یه بار با توجه به تمیزی کابینت ها که الکی وسواسی نباشه) 

به این صورت که هر روز  دو تا کابینت رو گردگیری میکنیم هم تمیزه هم فشار نمیاد بهمون 😌 

داخل یخچال هم هفته ای یه بار تمیزی و مرتب میکنیم 

کمد هامون هم همیشه لباس ها به گیره آویزون هستن یا تا میکنیم بعد شستن 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

کابینتامو داخلش که همیشه منظمه ، نمیزارم بهم بریزه، فقط روی سرویس چینی که دیر به دیر استفاده میشه یه پارچه کشیدم که خاک نگیره، بیرونشو دو هفته پیش همشو تمیز کردم، پایینیا که در دسترسه تقریبا مرتب دستمال میکشم ، پرده هارو شستم دو هفته پیش، شیشه هارو تمیز کردم ، قاب هارو پایین آوردم تمیز کردم، کمد دیواری ها باید پاکسازی بشه فقط ، یه کوه لباس اضافه بره بیرون، لباسا زمستونی دربیاد ، تابستونی برداشته بشه ، حالا مونده کمدا ، فرشام تمام روشون روفرشیه به خاطر بچه ، مرتب رو فرشی ها شسته میشه، فرشا دستبافه نمیشه هی بدم قالیشویی واسه همین رو فرشی خریدم، یخچال مرتب داخلشو دستمال میکشم ، مبلام روکش دارن، فرشای راهرو و آشپزخونه ماشینیه مرتب میشورم ، دیگه همینا