2777
2789

بچه اولم ۴ سال و نیمه هست بنطرتون تا ۲ سال صبر کنم تفاوت سنی زیاد نمیشه الان از نظر روحی اصلا آمادگی ندارم 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

هفت سال از این نظر سخته که نوزادی دومی میفته ۰با ورود به مدرسه اولی یکم از این نظر تحت فشاری و این که یکم سرشون از هم سوا هست بچه ها زیاد با هم ارتباط نمیگیرن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من ۱۱ساا اختلاف سنی دارم

کلا هم دوتا بچه ایم

و بنظرم خیلی هم خوب بود

چون برای بزرگ کردن دوتامون به اندازه کافی وقت گذاشتن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۱ساا اختلاف سنی دارمکلا هم دوتا بچه ایمو بنظرم خیلی هم خوب بودچون برای بزرگ کردن دوتامون به اندا ...

شما بچه اول بودین؟؟ آخه اینجوری انگار دوتا تک فرزند نه؟

بچه خواهر شوهرم ۹ سالش بود بچه دوم به دنیا اومد هر دو هم پسر اصلا انگار دوتا آدم کاملا متفاوت 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

هفت سال از این نظر سخته که نوزادی دومی میفته ۰با ورود به مدرسه اولی یکم از این نظر تحت فشاری و این ک ...

اره از این هم میترسم 

میفته تایم مدرسه اون یکی

دختر من نیمه اولی هست یعنی ۵ سالگی می‌ره پیش دبستانی شش سال و نیم می‌ره اول انشالا به امید خدا

شما بچه اول بودین؟؟ آخه اینجوری انگار دوتا تک فرزند نه؟بچه خواهر شوهرم ۹ سالش بود بچه دوم به دنیا او ...

آره بچه اولم 

نه بابا با ۱۱سال اختلاف هم میزنیم توی سر و کله همدیگه😂حتی خنده هامونم شبیه همه

بنظرم بزارید به یه سنی برسه که هم بتونید اولی رو یکم مستقل کنید که به خودش برسه هم دومی رو هندل کنید

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

دختر من نیمه اولی هست یعنی ۵ سالگی می‌ره پیش دبستانی شش سال و نیم می‌ره اول انشالا به امید خدا

انشالله هرطور برا خودت راحته تصمیم بگیر

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

آره بچه اولم نه بابا با ۱۱سال اختلاف هم میزنیم توی سر و کله همدیگه😂حتی خنده هامونم شبیه همهبنظرم بز ...

دوتاتون دختر هستین؟ آخه مثلا الان دختر من که ۴ سالش هست وقتی بجایی بچه کوچکتر از خودش میبینن اصلا باهاش بازی نمیکنه یا یکی از اقوام ک بچه کوچک داره از دختر من کوچکتر بهش میگم باهاش بازی کن میگه اندازه خودم نیست از این میترسم

دوتاتون دختر هستین؟ آخه مثلا الان دختر من که ۴ سالش هست وقتی بجایی بچه کوچکتر از خودش میبینن اصلا با ...

اره

طبیعیه خواهر منم دوست داره با بزرگتر از خودش بازی کنه بستگی به شخصیتش داره، و اینکه من خودم با خواهرم بازی نمیکنم 

اگه اختلاف سنی بالا میخواین خب قاعدتا اونطور باهم بازی نمیکنن