2777
2789
عنوان

همسر بي مصرف

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 47 پست
نمیدونم والا گفتم متولد ۷۰ که شرایط زن باردارشو درک نکرده.تازه اصلا براش مهم نبوده رفته شمال.میشه بگ ...

سر دخالت بيش از حد خواهرش كه بيوه اس مدام تو زندگي ماست مدام به صورت غير مستقيم تو زندگي ماست جوري كه اين اقا وظيفه داره همه كارهاي خانوم انجام بده و اينكه همه اينارو از من پنهان ميكنه 

و دروغ ميگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا گفتم متولد ۷۰ که شرایط زن باردارشو درک نکرده.تازه اصلا براش مهم نبوده رفته شمال.میشه بگ ...

خواهر من یجور میگین انگار اینقدر شعور دارن مردا

به استثنای بعضیا که انسانن و سرسفره پدر مادرشون بزرگ شدن بقیه یه مشت حیوونن که تو بارداری هارتر میشن سر زن بیچاره

جوري كه من پشت سر همه اينام انگار 

در صورتي كه از همه نظر از خودش و خانواده اش سرم از لحاظ تحصيلي خانوادگي اجتماعي 

الان نميدونم چيكار كنم با اين وضعيت 

سر دخالت بيش از حد خواهرش كه بيوه اس مدام تو زندگي ماست مدام به صورت غير مستقيم تو زندگي ماست جوري ك ...

دروغ در هر شرایطی درست نیست.اون ارزش دعوا نداره خلاصه نگران خواهرشه.ولی دخالت تحت هیچ شرایطی نمیشه باهاش کنار اومد.فعلا به نی نی فکر کنید تا بعد تعطیلات شما هم برید مشاوره.

خواهر من یجور میگین انگار اینقدر شعور دارن مردا به استثنای بعضیا که انسانن و سرسفره پدر مادرشون بزر ...

از نظر من وقتی دو نفر زیر یک سقف زندگی میکنن باید شرایط هم را درک کنن.شکم زن جلو اوردن کاری نداره.کلاس های بارداری کمک میکنه شوهر هم درک کنه.خلاصه بچه غریبه نیست از گوشت و پوست اونم هست فقط حسش نمیکنه.

وای بمیرم برات دوستم😟

درکت میکنم

ب نظر من حسابی اذیتش کن ک یاد بگیره یه دختر نوعروس و باردار رو آزار نده

چن سالته گلم؟

سر چی دعوا شد؟

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
منم تنها مشکلم توی زندگی خانواده شوهرم هستن،اگر دخالت اونا نباشه و این همه فتنه و دعوا درست نکنن وسط ...

واااااااای تو اصلا خود منی😔

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
همه زندگي ها مشكل داره ولي دعوا اخر صفر تا صد مقصر خوده اقا بوده من خواستم بچه رو بندازم و جدا شم ام ...

وای اره با جاری بزرگ منم همین کارا رو کردن

تو هم مث منی عزیزدلم

شما سعی کن روزایی که باهمید کاری کنی به سمتت جذب شه خوش اخلاق و خوش برخورد باش جوری باش که وقتی باتو هست بهش بیشتر خوش بگذره سعی کن بهش بیشتر محبت کنی حتما حتما پیش مشاور برو...اگه شد شوهرتم ببر..کم کم رابطتتونو با خانواده اش کمتر کنید..به طلاق فعلا فکر نکن چون طلاق اخرین راه حله..بالاخره داری مادر میشی و فقط خودت تنها نیستی که بخوای تصمیم به جدایی بگیری...تلاش کن واسه زندگیت...حتی اگه خیلی از دست شوهرت ناراحتی هیچ وقت خونتو ترک نکن چون اینجوری میدونو فقط واسه بقیه باز میکنی....سر فرصت با هم منطقی در مورد مشکلاتتون صحبت کنید

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بخدا قلبم درد گرفت واقعا میتونم درکت کنم

خواهرگل

تو نشستی غصه میخوری اون خوش بگذرونه

پاشو برو بیرون ولو پارک سر کوچه توهم عکس بنداز از مدلهای مختلف بگیر بزار پروفایلت

همش پیامهای شادی بزار بنویس خدایا شکرت بخاطر کنجد کوچولوم 

یا هیچ صدایی دلنشین تر از صدای قلب بچه ام نیست 

یا عکس سونو گرافی بچه را بزار