2777
2789

سلام دوستان اینجا کسی هست با بیماری روماتیسم باردار شده باشه ؟میشه از شرایطتون بگید ؟بارداری و شیردهی باعث شدید شدن علائم بیماریتون نشد؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
سلام عزیزم‌منظورت رماتیسم مفصلی هست؟

بله گلم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من این شرایط رو نداشتم ولی یکی از اطرافیان داشتن ایشون دوران بارداری مرتب تحت نظر پزشک حاذق طب سنتی بودن و هیچ مشکلی نداشتن ولی بعد سزارین یه مقدار دچار مشکلاتی شدن مثل آب آوردن کلیه ها که خداروشکر با دستور همون طب سنتی برطرف شد ولی خب یه مقدار اذیت شدن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من ۲۰ سال هست که رماتیسم مفصلی دارم

باردار هم شدین تو این شرایط؟ ،منم ۵ سالی هست درگیرم ،البته الان با دارو و ورزش و تغذیه کنترل شده میترسم باردار بشم و باز علایمم برگرده

تهران هستی؟

خیر عزیزم قم هستم و به تهران نزدیکم

علایمتون چی بود؟من پای چپم از راستی بزرگتره و هر چند وقت یبار درد میگیره، بنظرتون میتونه روماتیسم با ...

اگه خشکی صبح کاهی و درد مفاصل دارید حتما پیگیری کنید ،من دو تا دستام ورم کرده 

باردار هم شدین تو این شرایط؟ ،منم ۵ سالی هست درگیرم ،البته الان با دارو و ورزش و تغذیه کنترل شده میت ...

بله بچه دارم وتوی بارداری علائم بیماری خودبه خود کم‌میشه برای کسانی که نوع خفیف دارن ممکنه کلا خوب بشن ولی برای من خوب نشد بعدبارداری چون نوع شدید هستم تقریبا

بله بچه دارم وتوی بارداری علائم بیماری خودبه خود کم‌میشه برای کسانی که نوع خفیف دارن ممکنه کلا خوب ب ...

بعد از بارداری و در دوران شیردهی چطور عزیزم ؟

خیر عزیزم قم هستم و به تهران نزدیکم

مبخوای باردار بشی مشکلی نداره برات ان شاءالله راحت میگذرونی من توی بارداری پردنیزولون میخوردم  سولفاسالازین کلوروکین و متوتروکسات نباید استفاده کنی   دکترمن فاطمه قلمبردزفولی بیمارستان بهمن بود بتونی بری پیشش برای بارداری عالیه   من روزی دوتا آمپول هپارین دربارداری میزدم