امید_به_آینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 244 عنوان دلم میخاد وقتی حالم بده یه نفر برام گل بیاره و باعث حال خوبم شه 75 بازدید | 12 پست اینقدر دوست دارم وقتی حالم بده یه نفر واسم گل بخره بهم اهمیت بده سورپرایزم کنه بگه بیا بریم بیرون هوام داشته باشه خسته ام از همه چی از اینقدر که واسه بقیه بی اهمیتم هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳 1404/06/18 | 02:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امید_به_آینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 244 کدوم شهری یکی از شهرهای خوزستان هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳
مرکزگروه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 476 انشاءالله شوهری با نام گلآقا گلچین زاده، فعال در حوزهی گل و گیاهان زینتی در آینده نصیب شما شود.
شیرتوتفرنگی عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2830 همه دلشون میخواد I can crave u but u don't need to know...
امید_به_آینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 244 انشاءالله شوهری با نام گلآقا گلچین زاده در آینده نصیب شما شود. راستش شوهر نمیخام واقعا دلم میخاد آدم های خوب دورم باشه خودم نمیگم خیلی خوبم ولی کسی حالش بد باشه تا آخر کنارشم هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳
امید_به_آینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 244 بزا پارتنرمو بفرستم واست😂🤭💔💔کدوم شهری حالا جدی؟ عزیزم پارتنر هرکس برا خودشه یکی از شهر های خوزستان چراااا؟جالب این جاست حتی تولدم هم که نزدیکه یادم میوفته دوسال پیش با آقایی که تو رابطه بودم برام گل نگرفتی چیزی نگرفت جز یه انگشتر که رنگش رفت هعیی کلا نمی دونم چرا زندگی اینه هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳
مرکزگروه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 476 راستش شوهر نمیخام واقعا دلم میخاد آدم های خوب دورم باشه خودم نمیگم خیلی خوبم ولی کسی حالش بد باشه تا ... آدمهای خوب روزی یک بار نمیتونن براتون گل بیارن.اما این گل آقای ما، هر روز سر یک گلخونه گل رُز رو پیش پای شما بیخ تا بیخ میبره.
امید_به_آینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 244 آدمهای خوب روزی یک بار نمیتونن براتون گل بیارن.اما این گل آقای ما، هر روز سر یک گلخونه گل رُز رو پ ... آقای محترم هیچکس دلش هر روز گل نمیخاد چون هر روز حال آدم بد نیست و متوجه حرفاتون هم نشدم هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳
asalashi عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 229 عزیزم پارتنر هرکس برا خودشه یکی از شهر های خوزستان چراااا؟جالب این جاست حتی تولدم هم که نزدیکه یادم ... اره درسته منم شوخی کردموگرنه ن من پارتنرمو میدمت ن اون میاد سمتتبوس بهت خاستم من واست هدیه و گلی بگیرم چراا اخه ؟ بایکی دیگه دوست بشو
امید_به_آینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 244 اره درسته منم شوخی کردموگرنه ن من پارتنرمو میدمت ن اون میاد سمتتبوس بهت خاستم من واست هدیه و گلی بگی ... مرسی عزیزم بابت لطفتدوسال کات کردمه نمی تونم اصلا با آدم جدید آشنا شم نمی دونم چرا مثلا حوصله سر قرار رفته ندارم الان هم دارم با یه آقا صحبت میکنم ولی تو فکرشم که دیگه صحبت نکنم هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳
امید_به_آینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 244 همه دلشون میخواد درستههه هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳