2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه تروقران بیاین

155 بازدید | 22 پست

قرص اعصاب میخورم داغونم از طرفی ام شوهرم رسمی شده کارش رفته ضامن داماد عوضیشون شده اشغال 

پول ندارن مردم بیخود میکنن میشینن جایی که نمیتونن پولشون نمیرسه..دامادشون مستاجر گفته داداش پولم کمه بیا ضامنم شو بذارم رو پول پیشم...درصورتی که مامحله پایینیم اونا بالا خب عوضی پول نداری گه میخوری بیا بشین محله پایین چقد حرومزادن مردم..ببخشید انقد ناسزا گفتم ولی خدایی چه کاریه اندازه گلیمش ادم راه بره مگه مجبورید

شاد و سلامت باشید 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من حس میکنم روحنت پریشونه و سردرگمی با خودت حتی قهری دستت باز کردی خدا میزاره کف دستت اگ مشت ک ...

🙏🏻بنظرتون موضوع کم اهمیتی هست

شاد و سلامت باشید 💐

عزیزم مگه قسط شون رو نمی‌دن؟اگه ندادن که حق داری عصبی شی اگه سر موقع میدن که اینقدر عصبانیت و حسادت ...

چرا نداره گلم...من وقتی بعنوان یک انسان اومدم دوخیابان پایین تر اندازه پولم چرا کس دیگری اینکارو نمیکنه...

شاد و سلامت باشید 💐

🙏🏻بنظرتون موضوع کم اهمیتی هست

خیلی کم اهمیته درگیر حاشیه شدی 

شاید خودت گم کردی یه لحظه به خودت بیا 

اصلا چرا فرصت داری راجب این چیزا فک کنی شوهرت کرده لگر طرفم نپرداخت شوهرت باید جوابگو باشه 

تمرکزت بزار روی پیشرفت خودت ،خودتو رشد بده این چیزا فقط حاشیه

چرا نداره گلم...من وقتی بعنوان یک انسان اومدم دوخیابان پایین تر اندازه پولم چرا کس دیگری اینکارو نمی ...

منم اگه بتونم قسط بدم و داشته باشم حتما همین کار رو میکنم و جای بهتری خونه میگیرم پول شما رو که نمی‌خواد بخوره وام گرفته من بابام ضامن کل فامیل شده رفتارتون اصلا طبیعی نیست این حجم از خشم شایدم حسادت

خیلی کم اهمیته درگیر حاشیه شدی شاید خودت گم کردی یه لحظه به خودت بیا اصلا چرا فرصت داری راجب این چیز ...

😭😭😭😭😭خدایا ممنونم بابت حرفاتون بله حالم بد هست بچه کوچیک هم دارم....الان با گریه مینویسم به جان بچم...خدا کمکم کنه فقط بشدت نگرانم چون حقوقمون خیلی کم بیست میلیون هم نیست با بچه کوچیک...توان پرداخت قسط کس دیگر نداریم

شاد و سلامت باشید 💐

منم اگه بتونم قسط بدم و داشته باشم حتما همین کار رو میکنم و جای بهتری خونه میگیرم پول شما رو که نمی‌ ...

عزیزم چه حسادتی من صاحب خانه هستم محله متوسطی هستیم اونا فقط یک خیابان با ما فاصله دارن و واقعا ازاین ناراحتم که استفاده میکنن از موقعیت شوهرم همین...

شاد و سلامت باشید 💐

منم اگه بتونم قسط بدم و داشته باشم حتما همین کار رو میکنم و جای بهتری خونه میگیرم پول شما رو که نمی‌ ...

خیلی خواهرشون به من تعنه زد...میگفت شما خونتون جای خوبی نیست و فلان...

شاد و سلامت باشید 💐

😭😭😭😭😭خدایا ممنونم بابت حرفاتون بله حالم بد هست بچه کوچیک هم دارم....الان با گریه مینویسم به جان ...

تو داری با ذهنت جذب میکنی ک نپردازن چرا خدا شکر نمیکنی همسرت رسمی شده و میتونه ضامن کسی بشه مشکل کسیو حل کنه خواهر عزیزم تروخداااا ب خودت بیا شایدم شوهرت از این اخلاقات خسته شده باشه افکارت باعث بیماری اعصابت شدن

عزیزم چه حسادتی من صاحب خانه هستم محله متوسطی هستیم اونا فقط یک خیابان با ما فاصله دارن و واقعا ازای ...

گلم یه ضامن شدن اسمش استفاده از موقعیت دیگری نیست 

یکم رو خودت کار کن  اگه سابقه داره که پرداخت نکنه حق داری وگرنه حسودیت میشه که محله اونا حتی یه کوچه بالاتر از شما باشه

عزیزم چه حسادتی من صاحب خانه هستم محله متوسطی هستیم اونا فقط یک خیابان با ما فاصله دارن و واقعا ازای ...

پس نگران نباش عزیزم موضوع مهمی نیست الکی ذهنت رو درگیر کردی 

مگه چقدر وام گرفتن؟