بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا نداره گلم...من وقتی بعنوان یک انسان اومدم دوخیابان پایین تر اندازه پولم چرا کس دیگری اینکارو نمی ...
منم اگه بتونم قسط بدم و داشته باشم حتما همین کار رو میکنم و جای بهتری خونه میگیرم پول شما رو که نمیخواد بخوره وام گرفته من بابام ضامن کل فامیل شده رفتارتون اصلا طبیعی نیست این حجم از خشم شایدم حسادت
خیلی کم اهمیته درگیر حاشیه شدی شاید خودت گم کردی یه لحظه به خودت بیا اصلا چرا فرصت داری راجب این چیز ...
😭😭😭😭😭خدایا ممنونم بابت حرفاتون بله حالم بد هست بچه کوچیک هم دارم....الان با گریه مینویسم به جان بچم...خدا کمکم کنه فقط بشدت نگرانم چون حقوقمون خیلی کم بیست میلیون هم نیست با بچه کوچیک...توان پرداخت قسط کس دیگر نداریم
😭😭😭😭😭خدایا ممنونم بابت حرفاتون بله حالم بد هست بچه کوچیک هم دارم....الان با گریه مینویسم به جان ...
تو داری با ذهنت جذب میکنی ک نپردازن چرا خدا شکر نمیکنی همسرت رسمی شده و میتونه ضامن کسی بشه مشکل کسیو حل کنه خواهر عزیزم تروخداااا ب خودت بیا شایدم شوهرت از این اخلاقات خسته شده باشه افکارت باعث بیماری اعصابت شدن