2777
2789

تو هتل تو کربلا 

محکم خوردم تو شیشه 

هرکی تو لابی بود غش کرد از خنده

منم فقط نگاشون کردم 😂بعد خودم زدم زیر خنده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بازار تهران تو پاساژ یه آیینه بزرگ انتهاش هست

جالب اینجاست صدبار رفتم اون روز خودم و توش دیدما ولی به مسیرم ادامه دادم بعد گفتم دختره چقدر شبیهم بود🫠

برخورد بدی نکردم بعدش عین بازی های گوشی همون مسیر و برگشتم😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه بار با خالم اینا رفته بودیم رستوران بعد همه رفتن تو ماشین خالم بچه کوچیک داشت طول کشید من موندم کمکش بعد رفتیم پایین که سوار ماشین شوهرخاله ام شیم یه ماشین عین ماشین اون جلو رستوران بود خالم قشنگ درو باز کرد من اون لحظه صندلی عقب دیدم فهمیدم اشتباهه ولی خالم اون لحظه داشت به اون مرده که داشت با تلفنم حرف میزد میگفت این موز ها چیه رو صتدلی بردار بشینم بعد یارو هاج و واج مونده بود خالمم هنوز نفهمیده بود اشتباهه دیگه شوهر خاله ام از عقب بدو بدو اومد زنش برد 😂😂😁😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲