2777
2789

اصلا حس خوبی نمیگیرم و واسه دختر خالم ذو تا خواستگار اومده یکی 23 یکی 30 خودش که اصلا دوست نداره ازدواح بکنه خانوادش اصرار دارن با دومیه ازدواج کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاکه گفتی اینا هستن که اصرار میکنن با ۳۰ سالهه ازدواج کنه 

دوم خب چه عیبی داره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اتفاقا الان تمایل به این ازدواج ها خیلی زیاد شده مخصوصا از طرف خود دخترا

چون دهه هشتادیایی ک من دیدم اطرافم پول و خونه و ماشین براشون مهمه، ک پسر کم سن اینارو نداره

می‌رن با بالای ۳۰ ازدواج میکنن

والان 18 ساله های الان از 30 ساله های قدیم بیشتر میدونن

نگرفتی چیشد اینا دختر کم سن و سال میگیرن که تجربه خاصی نداره تا خودشون به اخلاق و رفتارش شکل بدن

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ آذربایجان قیزی 🤌❤️

اولاکه گفتی اینا هستن که اصرار میکنن با ۳۰ سالهه ازدواج کنه دوم خب چه عیبی داره

اخه دختر 18 کجا پسر 30 ساله کجا البته میدونی شاید من چون داداش بزرگتر از خودم داشتم دقیقا با اختلاف سنی همین حدود ها و داداشم همیشه مثل پدرم پشتم بوده نمیتونم درک کنم که یه زن و شوهر اختلاف سنیشون انقدر باشه چون داداشم عملا منو بزرگ کرده