2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی

114 بازدید | 11 پست

من کلاسای،شهریم تمام شده بابام چرا دورغ بگم اعصاب یاد دادن به من نداره خودش راننده ماشین سنگینه مثلا چند وقت نیست میاد دیگه حوصله نداره مامان بزرگم امروز به پسر دایی مامانم گفت بیاد یادش بده کسی،نیست یادش،بده سنشون بالاس بسیار ادم با حوصله ای هست حتی،شمارمم گرفت شمارشم داد به من 

من روم نمیشه زنگ بزنم😓بنده خدا بگم بیاد خونمون ماشین برداریم بیاد یادم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سنش خیلی بالاست به نظرم بهشون زنگ نزن

من کسی نیست یادم بده من رفتم آموزشگاه میگم ماشین خودم باشه آموزش چند میگیرید میگه همون هفتصد میگم ماشین از خودمه بنزین از خودمه اصلا قبول نمیکنن کمتر من حاضر بودم با ماشین خودمون ۴۰۰ تومن هم ولی میگه نه

تاتنور داغه یاد بگیر ول کنی دیگه تمام

اره مخصوصا من هیچ وقت بابام خونه نیست بخوایم یه خرید بریم سخته نمیتونیم یه تفریح بریم من دایی هام باغ دارن همه پنج شنبه جمعه ها باغ میرن من یا بابام نیست یا بنده خدا اومده خسته اس

اره مخصوصا من هیچ وقت بابام خونه نیست بخوایم یه خرید بریم سخته نمیتونیم یه تفریح بریم من دایی هام با ...

اره حتما پس یاد بگیر من خودم ترسیدم نرفتم الان 12ساله گواهی دارم ماشینم دارم ولی تنها نمیشینم پس برو نهایتا 10جلسه بشه 7تومن ولی ارزش داره کرایه ماشین و جمع کنی از این بیشتر میشه از همین فردا برو

اره حتما پس یاد بگیر من خودم ترسیدم نرفتم الان 12ساله گواهی دارم ماشینم دارم ولی تنها نمیشینم پس برو ...

اره بخدا یه دانشگاه میرم ۲۰۰پول اسنپ میدم ارزشش رو داره