2777
2789
عنوان

فیلم جان سخت رو با خانواده نبینید

157 بازدید | 10 پست

میخوام از تجربه دیدن این فیلم با خانواده براتون بگم.

پشیمون میشید!!!😅 البته خیلی از فیلم خوششون اومد ولی:

در کمال ناباوری متوجه میشید که پدر و مادرتون طرفدار وحید(همونی که تصادف کرد و مرد) میشن و برا مردنش غصه میخورن!! فرزاد هم شخصیت بدیه که عشق این دو نفر رو به هم زده و وحید رو کشته! الناز حبیبی و گروه یاکوزا بچه های علاف و بی خانواده ای هستند که پدر و مادرشون درست تربیت شون نکردند(جوون های امروزی که توی این دور و زمونه زیاد شدند و عفت عمومی رو لکه دار کردند😅)

و در آخر با بحث های فراوان درمورد اینکه روابط دختر و پسر چقدر بد شده و گرگ تو جامعه زیاد شده و نصیحت های زیادی که بهتون میگن که تو برخلاف اینا خونواده داری و مثل اینها نیستی به دیدن فیلم پایان میدن!

.

یادم رفت درمورد این که لحظه به لحظه باید بگی که این کیه اون کیه و چه نسبتی با فلانی داره بگم😁

ولی برای من برعکس بود مامان بابام نگاه میکردن من حس عذاب وجدان داشتم انگار من فیلمو درست کرده بودم من بهشون میگفتم مامان این فیلمه ها تو واقعیت دوستا دختر و پسر باهم نمیرن سفر و شب هم پیش هم بمونن اینو اینجوری درست کردن😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عالی بود 😂😂

اسی خیلی جذاب تعریف کردیا قدرت طنز نویسی واقعا داری ادامه بده 😂😂😂👌

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ وقت دوست ندارم فیلم و سریال با خانواده ببینم

همیشه تنها میبینم خیلی کیف میکنم چون اونجوری احساس میکنم آدم تمرکز کافی نداره و همچنین نظرات خانواده خیلی در مورد سریال های امروزی و.. متفاوته و تمام فیلم و سریال های خارجی قطعا یک سکانس که مثلا دختره و پسره دست همو گرفتن داره و من اصلا ناراحت نیستم اینجوری با خانواده 😂😂😂 کلا ترجیحم همیشه تنها دیدن هست حتی بدون دوست هم سن خودم

ولی برای من برعکس بود مامان بابام نگاه میکردن من حس عذاب وجدان داشتم انگار من فیلمو درست کرده بودم م ...

وااییی 😂😂🤣🤣

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من هیچ وقت دوست ندارم فیلم و سریال با خانواده ببینمهمیشه تنها میبینم خیلی کیف میکنم چون اونجوری احسا ...

نگو تروقرآن 🤦‍♀️😂😂

من فیلم ایرانی که با خانوادم میبینم همش باید حواسم باشه وقتایی که دوتا عاشق به هم نزدیک میشن و حرفای عاشقانه میزنن خودمو به کوچه علی چپ بزنم که مثلا حواسم نیست به سکانسای عاشقانه 😂

با آبجی کوچیکمم که فیلم خارجی میبینم دائم استرس دارم خوب سانسور نشده باشه بوسه و بغلی چیزی بیاد وسط 😂😂

خودت تنها راحت ببینی بهتره 🤦‍♀️😂

ولی برای من برعکس بود مامان بابام نگاه میکردن من حس عذاب وجدان داشتم انگار من فیلمو درست کرده بودم م ...

واای آره😂

مامان بابای منم همین فکرو میکردن😅 درحالی که مامانم منو نصیحت می‌کرد بابام به نشان تاسف سرشو تکون میداد و شب هم قبل خواب درمورد جوونای این دور و زمونه و آینده من پچ پچ میکردن😁

فک کنم همه اینجورین که درمورد فیلمی که برا خانواده گذاشتن احساس مسئولیت میکنن و اگه اونا خوششون نیاد ناراحت میشن😅 یادمه یبار یه فیلم خارجی برا خونواده گذاشته بودم تو یه سکانسش دختر و پسر داشتن باهم حرف میزدن و منم استرس داشتم بابت حرف های عاشقونه ای که میخوان به هم بزنن که یهو دیدم اینا به هم نزدیک شدن و دوبله فارسی قطع شد!!!!!😅 من هم که فهمیدم قراره چی بشه سریع دویدم سمت دستشویی😂 وقتی مطمئن شدم که تموم شده از دستشویی اومدم بیرون مثلا یعنی من ندیدم چطور شد😂😂 دیدم مامان بابام چشاشون گرد شده و دارن با تمرکز بالا فیلمو میبینن😂😂😂😂 فک کنم یه چیزای جدیدی یاد گرفته بودن🤣🤣🤣