2777
2789
میدونی از اینکه عاشقمه مطمعنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم پاکش کنم

خواهر ،بچه نشو لطفاً عاشق برای عشقش کوهو ازجا می‌کنه .اون اگه راست می‌گفت زمان مجردی ولت نمی‌کرد الآنم اومده ضربه بزنه.حواست به زندگیت باشه ولی من عشق عاشقیو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گی معتاد بود و کمپ رفته بود شوهرت؟ 

اگر جواب این پسررو ندی چطور میخواد روح و روانتو بهم بریزه؟ 

واقعا خجالت اوره باوجود شوهرو بچه به اون لات بیکار علاف فکر میکنی؟ 

تو هم میگفتی اگر بیام بدون مهریه میام باید خرج بچمم بدی ببینم مردشهستی؟ 

دقیقا یه مورد تو همین سایت پسره سرشوکلاه گذاشت مهریشم خورد ولش کرد رفت زنه ازینور رونده ازونپر مونذه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
۳۶

خیلی ببخشیدا ازحرفات مشخص پخته نیستی عاقل نیستی

خودت میگی شوهرت خوبه اوکی هست کار داره فقط قیافه ندارد اگه قیافه داشت عیاش بود جوی مگه همه چی به قیافس

ولی این یکی علاف بی سروپا 

که سابقه معتادی هم داشته اصلاازکجامعلوم الانم معتادم باشه

و اینکه تو الان مادر به بچه ای که اون بچه رم شما به دنیا آوردین مگه خودش میخواست بیاد در قبالش مسئولی 

ولی خیلی بده که یه مادر بگه خودم مهمم یابچه واقعا بی شرمانه است

طفلی اون بچه که مادرش شمایی

گی معتاد بود و کمپ رفته بود شوهرت؟ اگر جواب این پسررو ندی چطور میخواد روح و روانتو بهم بریزه؟ واقعا ...

نه اون پسره معتاد بود،، عزیزم اصلا مهر نمیخواد میگ همرو بزار زیر پا بیا هیچی نمیخوای از کسی و منم ی دست و ی پا مهرت میکنم بچتم میپذیرم

نه اون پسره معتاد بود،، عزیزم اصلا مهر نمیخواد میگ همرو بزار زیر پا بیا هیچی نمیخوای از کسی و منم ی ...

مگه نمیگی گفته سرمایه از تو کار ازمن؟ 

بگو تو برو عرضه داشته باش یه خونه احاره کن یه شغل داشنه باش دست و پات پیشکشخودتو مادرت

خیلی ببخشیدا ازحرفات مشخص پخته نیستی عاقل نیستیخودت میگی شوهرت خوبه اوکی هست کار داره فقط قیافه ندار ...

من به بچم بی اهمیت نیستم اونم میبرم اما بالاخره الان مشاوره ها میگن بخاطر بچه نسوزین

خیلی ببخشیدا ازحرفات مشخص پخته نیستی عاقل نیستیخودت میگی شوهرت خوبه اوکی هست کار داره فقط قیافه ندار ...

میگه گفته تو مال اولیه رو بیار کار ازمن میخواد ایم مهریشو بگیره بدبختش کنه به ریششم بخنده مهریشم بکشه بالا

مگه نمیگی گفته سرمایه از تو کار ازمن؟ بگو تو برو عرضه داشته باش یه خونه احاره کن یه شغل داشنه باش د ...

گفت سرمایه اولیه از تو بیار ک زندگی شروع کنیم اولش بعد پرسید چقدر میتونی بیاری،، یکم دلسرد شدم اینو گفت بعد گفت خودمم ی مقداری میارم رهن خونه با خودم سرکارم میرم مثلا اسنپ و اینا

من به بچم بی اهمیت نیستم اونم میبرم اما بالاخره الان مشاوره ها میگن بخاطر بچه نسوزین

براکسی میگن که شوهرش کتکشمیزنه خیانت میکنه 

نه برا زنی که زیر سرش بلندشه هوس یه مرد دیگه کرده

ببین اولش میگن بچتو بیار بر اساس تجربه میگم که تو ۲تا از رفیقام دیدم بعد بچتو قبول نمیکنن 

بعدشم حرف مشاور درسته ولی زمانی که این حرفو میگن تو خونه همش جنگ و دعوا باشه بچه روانی باشه 

نه بخاطر عشق دروغین۱۵سال پیش غیر اینصورت به همچین مادری میگن بی عاطفه

که زندگی تو ول کنی بری 

اون دوستت نداره اومده زندگیت بهم بزنه

اولین اشتباهت هم جواب دادن بهش بود وقتی شوهر داری 

گفت سرمایه اولیه از تو بیار ک زندگی شروع کنیم اولش بعد پرسید چقدر میتونی بیاری،، یکم دلسرد شدم اینو ...

خیللللی ساده ای 

لعنت به مردی البنه نری که بخواد زندگیشو با پول مرد دیگه درست کنه