2777
2789

من به شانس اعتقاد دارم واقعا خیلی از اوقات اتفاقات بد و خوبی که برای مردم میوفته از روی بد شانسیه واقعا مثلا خیلی از تجاوز ها یا قتل ها برای مثال چند روز پیش یه آقا دوتا خانم رو با ماشین زیر گرفت گفت با زنم دعوا کردم از دست همه زن ها شاکی بودم حالا شانس اون دوتا بدبخت بود بمیرن حتی تو کشور های خیلی امن مثل کره جنوبی چند سال پیش یه دختر بچه داشته از مدرسه میومده یه حرومزاده پیدرتش اینقدر بچه رو کتک میزنه و بهش تجاوز میکنه که بچه بیچاره میمیره حالا این یکی از هزاران مثالی که میتونم بزنم یا مثلا سریال شغال رو داشتم میدیدم دختره دقیقا همون روزی که پسره تو اون خونه بود رفت اونجا دقیقا همون روزم داشتن بازی میکردن که تهش به دختره تجاوز شد نظر شما چیه؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا هیچوقت عدالت نداشت و نداره گاهی تو کار خدا میمونم اگه شانس باشه هم بازم باید شک کرد 

چرا یه بچه به دست پدر متجاوزش میمیره یا به دست نامادری و ناپدری و امثالهم... 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دنیا هیچوقت عدالت نداشت و نداره گاهی تو کار خدا میمونم اگه شانس باشه هم بازم باید شک کرد چرا یه بچه ...

مثلاچقدربچه هایی خوش شانس که توی خانواده پولداری به دنیا میان بگیم باتلاش وزحمت همه چی محیامیشه اوناکه زحمتی نکشیدن ازاول عمرشون که چشم بارکردن پولدارنشین بودن

مثلاچقدربچه هایی خوش شانس که توی خانواده پولداری به دنیا میان بگیم باتلاش وزحمت همه چی محیامیشه اونا ...

فقط پول هم مد نظر نیست

پدر مادر آگاه،راه بلد، حتی بچه ی اول با آخری هم شرایطش متفاوت میشه.... کلا باید یاد بگیری حقت از زندگی بگیری چون برا هیچکس نه دل میشوزونه نه  میشه به شانس متکی بود

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻